- Tepki
- 9
Selamlar dostlar şuan EA da güzel indirimler var battlefield serisini alıcam bunu dışında şu oyunları kaçırma dediğiniz önerileriniz var mı?70TL altında olan kategoriden bahsediyorum bu arada.
Bunlar ea kütüphanesine ekleniyor değil miSelamlar dostlar şuan EA da güzel indirimler var battlefield serisini alıcam bunu dışında şu oyunları kaçırma dediğiniz önerileriniz var mı?70TL altında olan kategoriden bahsediyorum bu arada.
Bir de bf 5 hikayeli bir oyun mu yoksa online miBunlar ea kütüphanesine ekleniyor değil mi
Selamlar dostlar şuan EA da güzel indirimler var battlefield serisini alıcam bunu dışında şu oyunları kaçırma dediğiniz önerileriniz var mı?70TL altında olan kategoriden bahsediyorum bu arada.
Bunlar ea kütüphanesine ekleniyor değil mi
Bir de bf 5 hikayeli bir oyun mu yoksa online mi
BF1-5-2042 ve küçükken oynadığım bir oyun olduğundan Burnout Paradise Remastered aldım. Heat ve Payback'de vardı bende, alınabilir ama onlineları ölmüş oyunlar.Selamlar dostlar şuan EA da güzel indirimler var battlefield serisini alıcam bunu dışında şu oyunları kaçırma dediğiniz önerileriniz var mı?70TL altında olan kategoriden bahsediyorum bu arada.
1 2 3 4 ve 5 arasında bir bağ var mı yani direk 5 i oynasam bir sorun olur muÖncelikle olarak oynamadıysan eğer şiddetle tavsiye ettiğim Titanfall 2'ye bakabilirsin. Onun dışında Anthem, A way out (+1 ark gerek), Jedi Fallen Order ve oynanış türünü seversen Dragon Age veya de bakabilirsin.
Evet, ea.com'dan aldığın oyunlar EA kütüphanene ekleniyor. BTF 5'de hikayeli modada sahip bir oyun. Seriden bildiğim kadarıyla sadece BTF 2042'de hikaye mevcut değil, o full online yapıda bir oyun.
BTF serisinin dönemleri gereği hepsinin ayrı ayrı hikayeleri var. Birbiriyle bağlantılı değiller.1 2 3 4 ve 5 arasında bir bağ var mı yani direk 5 i oynasam bir sorun olur mu
20 TL ye simit yok artık alınır dimi alıyorum benBTF serisinin dönemleri gereği hepsinin ayrı ayrı hikayeleri var. Birbiriyle bağlantılı değiller.
Kütüphanemde dursun, canım isteyince girerim diyorsanız tabi ki alınır20 TL ye simit yok artık alınır dimi alıyorum ben
Evet bende game pass alır oynarım demiştim de ucuzmuş bayaKütüphanemde dursun, canım isteyince girerim diyorsanız tabi ki alınır![]()
Evet bende game pass alır oynarım demiştim de ucuzmuş baya
BF1-5-2042 öneririm ben. Hikaye olarak diğerleri de oynanır fakar online'ı canlı olanlar bu ikisi. İkisi farklı yapıda oyunlar ama benim favorim BF1. Türk olup online savaşmak çok sarıyorEvet bende game pass alır oynarım demiştim de ucuzmuş baya
evet knkBunlar ea kütüphanesine ekleniyor değil mi
hiç bilmiyorumBir de bf 5 hikayeli bir oyun mu yoksa online mi
alıcam arkadaşım yok zatenA way out alırsan oynarız hocam
tamam teşekkürler bakıcamÖncelikle olarak oynamadıysan eğer şiddetle tavsiye ettiğim Titanfall 2'ye bakabilirsin. Onun dışında Anthem, A way out (+1 ark gerek), Jedi Fallen Order ve oynanış türünü seversen Dragon Age veya de bakabilirsin.
Bf 1 ve 5 aldım dursun köşedeevet knk
hiç bilmiyorum
alıcam arkadaşım yok zaten
tamam teşekkürler bakıcam