Ea Play

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,267
Evet EA Play'i bilgisayardan kullanabilirsiniz. Fakat arkadaşınızla FİFA gibi çapraz platform desteklemeyen oyunlar oynayamazsınız.

KS

Emirhan.65

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Ea playdan kastım steamdeki değil elektronik arts dan alırsam aldığım oyunları online şekilde oynayabilirmiyim
Evet EA Play'i bilgisayardan kullanabilirsiniz. Fakat arkadaşınızla FİFA gibi çapraz platform desteklemeyen oyunlar oynayamazsınız.

Ayrıca oyun almaya kalkışdığımda sürekli bu hatayı alıyorum

Ekli dosyalar

• IMG_3073.png
    IMG_3073.png
    334.9 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,267
Ea playdan kastım steamdeki değil elektronik arts dan alırsam aldığım oyunları online şekilde oynayabilirmiyim

Bilgisayarı yeniden başlatıp dener misin? Lütfen.

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
429
Ödeme yaptığınız kartta sıkıntı olabilir.

Daha önce Gamepass almadıysan 1 aylık çok uygun fiyata alıp oynayabilirsin EA oyunlarını.

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
836
hepinize merhaba ea playdan oyun alırsam pc den oynayabilirmiyim
hoca
M ben mobilden giriyordum 😂😂

Tarayıcıdan alıyorsanız, bilgisayarınıza EA APP'i indirip hesap girişi yaptığınızda oyunlarınızı indirebilirsiniz. Ancak aynı üyeliği konsolda veya Steam'de kullanamazsınız, konsollar ve steam için ayrı-ayrı üyelik almanız gerekir.

Attığınız ekran resminde, ödeme yaptığınız kartla ilgili sorun oluşmuş gibi. Bu anlık bi sorun olabilir, tekrar deneyin veya farklı bir kart deneyin. Bu arada üyeliği EA App için, EA'in kendi sayfasından alacaksanız Papara gibi ön ödemeli kartları kullanmayın. EA, Türkiye'deki ön ödemeli kartları Play üyeliği için kabul etmiyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri