Earpods u hem kulaklık hem mikrofon olarak kullanma (PC)

abseto

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhaba, apple earbuds un 3.5mm jak girişli modelini aldım. İki jak girişini birleştiren aparata (steelseries arctisin*) taktım ancak kulaklık olarak çalışsa da sesim karşıya gitmiyor. ses kontrolü yaptığımda aşırı bir cızırtı vardı. Sonra realtek audio console dan gürültü engellemeyi açınca o ses gitti. Şimdi ise hiç bir ses gitmiyor. Konuştuğum sırada aygıt yöneticisinde kayıt kısmında mikrofonun yanında hareket olmuyor. Yani sesi algılamıyor gibi ama mikrofonun üstündeki tuşa bastığımda anlık olarak ses gelmiş gibi gözüküyor.(resimde olduğu gibi) Yani başka bir cihazı algılıyor desem öyle de değil. Ayrıca mikrofonu telefonda test ettim çalışıyor. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim
1664599566740.png

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Sürücü tarafında bir desteği falan yoktur belki. O yüzden tam çalışmıyor olabilir.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Tam olarak nasıl çözülür bilmiyorum. Sitede uyumluluk kısmında hiç windows cihazlarından bahsedilmemiş.

KS

abseto

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Tam olarak nasıl çözülür bilmiyorum. Sitede uyumluluk kısmında hiç windows cihazlarından bahsedilmemiş.

Evet alırken bakmıştım doğrusu ama apple olduğu için normal karşıladım. Telefonda sorun yok ama ben bilgisayarda kullanmak için almıştım :( biraz daha uğraşıp olmadı edebiliyorsam iade edeceğim

KS

abseto

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Sorun çözüldü. Aygıt yöneticisinde driver güncel gözüküyordu sonra anakartın sitesinden audio driverını indirip kurduğumda mikrofon çalışmaya başladı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri