Ürünün yabancı kaynak incelemelerine baktım 5 üzerinden 4 puan aşağısında bir not ile karşılaşmadım. En büyük 3 eksi şunlar olarak belirlenmiş tüm incelemelerde.
- Bass yeterli düzeyde değil denmiş.
- SBC çipi kullandığından dolayı ses kalitesi biraz sınırlanıyor denmiş. Yani çok çok iyi bir ses kalitesi yok gibi bir şey düşünebilirsiniz.
- Son olarak yazılım biraz sınırlı ayar ve özellik sunuyor denmiş.
Özetle alınabilir bir ürün ama bu fiyata daha iyi ürünler var mıdır bir bakmakta fayda olabilir.
Merhabalar öncelikle Hem dışarda müzik dinlemek hem de bilgisayarda hikayeli oyunlar oynamak için bir kulaklık almak istiyorum 400 tl bütçem var herkes taotronics soundsurge 85 modelini önermiş sizce alınır mı yoksa bu fiyata daha iyisi var mı ?
ürün link:
https://www.hepsiburada.com/taotron...saat-muzik-cift-cihaz-destegi-pm-HB00000T06A8
Bu sorunuzda yukarıdakiyle benzer olduğundan tek konu üzerinden ilerleyeceğiz. Diğer konunuzu sildim.
Bu kulaklık ise F/P oranı oldukça yüksek bir üründür önerebilirim. Yabancı inceleme kaynaklarında 5 üzerinden en az 4 ve 10 üzerinden en az 8 puan almış bir ürün. Öyle ciddi bir eksi durumu yok. Önerebilirim ama bütçenize bağlı alternatifler var mı bakmak gerek.
Özetle hem kulak içi hem bu ürün için ikisini de alacaksanız ayrı ayrı bir bütçe limiti belirtirseniz alternatif bakabilirim.