Edifier Tws NB2 Pro Alınır mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ürünün yabancı kaynak incelemelerine baktım 5 üzerinden 4 puan aşağısında bir not ile karşılaşmadım. En büyük 3 eksi şunlar olarak belirlenmiş tüm incelemelerde.

1. Bass yeterli düzeyde değil denmiş.
  2. SBC çipi kullandığından dolayı ses kalitesi biraz sınırlanıyor denmiş. Yani çok çok iyi bir ses kalitesi yok gibi bir şey düşünebilirsiniz.
  3. Son olarak yazılım biraz sınırlı ayar ve özellik sunuyor denmiş. 
Özetle alınabilir bir ürün ama bu fiyata daha iyi ürünler var mıdır bir bakmakta fayda olabilir.

Merhabalar öncelikle Hem dışarda müzik dinlemek hem de bilgisayarda hikayeli oyunlar oynamak için bir kulaklık almak istiyorum 400 tl bütçem var herkes  taotronics soundsurge 85 modelini önermiş sizce alınır mı yoksa bu fiyata daha iyisi var mı ?

ürün link: https://www.hepsiburada.com/taotron...saat-muzik-cift-cihaz-destegi-pm-HB00000T06A8

Bu sorunuzda yukarıdakiyle benzer olduğundan tek konu üzerinden ilerleyeceğiz. Diğer konunuzu sildim.

Bu kulaklık ise F/P oranı oldukça yüksek bir üründür önerebilirim. Yabancı inceleme kaynaklarında 5 üzerinden en az 4 ve 10 üzerinden en az 8 puan almış bir ürün. Öyle ciddi bir eksi durumu yok. Önerebilirim ama bütçenize bağlı alternatifler var mı bakmak gerek.

Özetle hem kulak içi hem bu ürün için ikisini de alacaksanız ayrı ayrı bir bütçe limiti belirtirseniz alternatif bakabilirim.

KS

Phoenix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ürünün yabancı kaynak incelemelerine baktım 5 üzerinden 4 puan aşağısında bir not ile karşılaşmadım. En büyük 3 eksi şunlar olarak belirlenmiş tüm incelemelerde.

1. Bass yeterli düzeyde değil denmiş.
  2. SBC çipi kullandığından dolayı ses kalitesi biraz sınırlanıyor denmiş. Yani çok çok iyi bir ses kalitesi yok gibi bir şey düşünebilirsiniz.
  3. Son olarak yazılım biraz sınırlı ayar ve özellik sunuyor denmiş. 
Özetle alınabilir bir ürün ama bu fiyata daha iyi ürünler var mıdır bir bakmakta fayda olabilir.

Merhabalar öncelikle Hem dışarda müzik dinlemek hem de bilgisayarda hikayeli oyunlar oynamak için bir kulaklık almak istiyorum 400 tl bütçem var herkes  taotronics soundsurge 85 modelini önermiş sizce alınır mı yoksa bu fiyata daha iyisi var mı ?

ürün link: https://www.hepsiburada.com/taotron...saat-muzik-cift-cihaz-destegi-pm-HB00000T06A8

Bu sorunuzda yukarıdakiyle benzer olduğundan tek konu üzerinden ilerleyeceğiz. Diğer konunuzu sildim.

Bu kulaklık ise F/P oranı oldukça yüksek bir üründür önerebilirim. Yabancı inceleme kaynaklarında 5 üzerinden en az 4 ve 10 üzerinden en az 8 puan almış bir ürün. Öyle ciddi bir eksi durumu yok. Önerebilirim ama bütçenize bağlı alternatifler var mı bakmak gerek.

Özetle hem kulak içi hem bu ürün için ikisini de alacaksanız ayrı ayrı bir bütçe limiti belirtirseniz alternatif bakabilirim.

Hocam tws kulakiçi kulaklık için bütçem 800 tl 
Bluetooth Kulaküstü kulaklık için 450 tl 
Not:SBC çipi kullandığından dolayı ses kalitesi biraz sınırlanıyor denmiş. Yani çok çok iyi bir ses kalitesi yok gibi bir şey düşünebilirsiniz Diye yazmışşınız o edifier nb2 versiyonu benim dediğim edifier nb2 pro onda codec olarak AAC VAR  
Burdaki resime bakarak farkları yazıyor size yardımcı olması için bıraktım: https://ae01.alicdn.com/kf/H63db203...-aktif-g-r-lt-iptal-oyun-kulakl-k.jpg_q50.jpg

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Evet PRO olan modelini düzgün kontrol etmemişim AAC çipide kullanıyormuş artı olarak SBC yine devam. O ses kalitesi sınırı için söylediğimi Android cihazlar için görmezden gelebilirsiniz diğerleri hala geçerli zaten onları PRO modelin incelemelerinden çıkarttım.

Önerilerinizi yapacağım.

KS

Phoenix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Evet PRO olan modelini düzgün kontrol etmemişim AAC çipide kullanıyormuş artı olarak SBC yine devam. O ses kalitesi sınırı için söylediğimi Android cihazlar için görmezden gelebilirsiniz diğerleri hala geçerli zaten onları PRO modelin incelemelerinden çıkarttım.

Önerilerinizi yapacağım.

TY

KS

Phoenix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:

Önerilerinizi yapacağım.

Hocam araştırma yapabildiniz mi tavsiyeniz nedir ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ufak bir işim çıktı sonra araya iftar girdi şimdi bakıyorum.

TaoTronics SoundSurge 85 ürünü 400 TL ye kadar benimde önerebileceğim bir ürün. Alternatif olarak Anker Soundcore Life 2 Neo - 399 TL bu ürünü önerebilirim. Daha iyi veya alternatif önerebileceğim benzer fiyatlara başka ürün bulamadım. İkisi arasında hangisi derseniz ben sanırım Anker seçerdim ama net değilim. Bana Anker daha yakın geliyor.

Telefon için ise biraz daha bakacağım.

Telefon için Edifier Tws NB2 Pro bu ürüne alternatif olarak başarılı bir ürün bulamadım. Bu ürün alınabilir.

KS

Phoenix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ufak bir işim çıktı sonra araya iftar girdi şimdi bakıyorum.

TaoTronics SoundSurge 85 ürünü 400 TL ye kadar benimde önerebileceğim bir ürün. Alternatif olarak Anker Soundcore Life 2 Neo - 399 TL bu ürünü önerebilirim. Daha iyi veya alternatif önerebileceğim benzer fiyatlara başka ürün bulamadım. İkisi arasında hangisi derseniz ben sanırım Anker seçerdim ama net değilim. Bana Anker daha yakın geliyor.

Telefon için ise biraz daha bakacağım.

Telefon için Edifier Tws NB2 Pro bu ürüne alternatif olarak başarılı bir ürün bulamadım. Bu ürün alınabilir.

Çok teşekkürler yardımınız için 2 ürünü sipariş ettim şimdi son olarak bir sorum var hocam
1- aptx low latency vs normal aptx arasında cok büyük fark varmı şimdi soundsurge 85 normal aptx var sadece bilgisiyarda  hikayeli oyunlar oynucam  örn:bioshock assain cred gibi aradaki farkı hisseder miyim ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Online oyunlarda fark ederdi ama single oyunlarda sorun yaşamazsınız.

Hayırlı olsun diyorum.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri