merhabalar Daha Bugün 07/26/2021 itibari ile bilgisayarima huananzhi marka rx550 4gb taktırdım fakat sürücüler falan herşey güncel olmasına rağmen ben camtasio studio da eşit yaparken (3 saatlik video fakat kesip bicmekten 40dk ya falan indi) bu editi yaparken (ki halaa yapıyorum)
CPU :=: %60-/-70 arası
Ram :=: 4.4 de sabit zaten
HDD :=: %25 kullanımda
GPU :=: %3-/-5 arası
Olarak görünüyor fakat alt tap attıktan bir süre sonra
CPU :=: %0-/-10 Arası
Ram :=: 4.4 civarı sabit geziyor zaten
HDD :=: %0-/-10 arası
GPU :=: %0-/-3 arası
Oluyor ekran kartım neredeyse hiç yoruluyor fan bile çalışır görünmüyor Radeon software dan bakılınca yada msi ufterburner dan bakılınca oda biraz ise yardımcı olması gerek bildiğim kadarıyla ama (yardımı dokundu eskisinden daha rahat eşit yapabiliyorum ama yine de 3-5 de gezmesi canımı sıkıyor)
Tender yaparken deil edit kismindayken den bahsediyorum karistiranlar olabilir belirtmek istedim bilgilendirdiginiz için teşekkürler kolay gelsin
CPU :=: %60-/-70 arası
Ram :=: 4.4 de sabit zaten
HDD :=: %25 kullanımda
GPU :=: %3-/-5 arası
Olarak görünüyor fakat alt tap attıktan bir süre sonra
CPU :=: %0-/-10 Arası
Ram :=: 4.4 civarı sabit geziyor zaten
HDD :=: %0-/-10 arası
GPU :=: %0-/-3 arası
Oluyor ekran kartım neredeyse hiç yoruluyor fan bile çalışır görünmüyor Radeon software dan bakılınca yada msi ufterburner dan bakılınca oda biraz ise yardımcı olması gerek bildiğim kadarıyla ama (yardımı dokundu eskisinden daha rahat eşit yapabiliyorum ama yine de 3-5 de gezmesi canımı sıkıyor)
Tender yaparken deil edit kismindayken den bahsediyorum karistiranlar olabilir belirtmek istedim bilgilendirdiginiz için teşekkürler kolay gelsin