Edit sırasında ekran kartım

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
merhabalar Daha Bugün 07/26/2021 itibari ile bilgisayarima huananzhi marka rx550 4gb taktırdım fakat sürücüler falan herşey güncel olmasına rağmen ben camtasio studio da eşit yaparken (3 saatlik video fakat kesip bicmekten 40dk ya falan indi) bu editi yaparken (ki halaa yapıyorum) 
CPU :=: %60-/-70 arası 
Ram :=: 4.4 de sabit zaten
HDD :=: %25 kullanımda
GPU :=: %3-/-5 arası
Olarak görünüyor fakat alt tap attıktan bir süre sonra 
CPU :=: %0-/-10 Arası
Ram :=: 4.4 civarı sabit geziyor zaten
HDD :=: %0-/-10 arası 
GPU :=: %0-/-3 arası
Oluyor ekran kartım neredeyse hiç yoruluyor fan bile çalışır görünmüyor Radeon software dan bakılınca yada msi ufterburner dan bakılınca oda biraz ise yardımcı olması gerek bildiğim kadarıyla ama (yardımı dokundu eskisinden daha rahat eşit yapabiliyorum ama yine de 3-5 de gezmesi canımı sıkıyor)

Tender yaparken deil edit kismindayken den bahsediyorum karistiranlar olabilir belirtmek istedim bilgilendirdiginiz için teşekkürler kolay gelsin

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Şuan Render Alırken De 
CPU :=: 70-/-100 arası
Ram :=: Zaten Aynı 4,5 de geziniyor sürekli
HDD :=: 30-/-100 arası git gel yapıyor
GPU :=: 5-/-15 arası 10-/-25 arası takılıyor renderdayken
sizce normal mi bence değil ama yine de bilgilendirirseniz sevinirim

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Hocam Camtasio 2020 Den Render Alırken Yüksek Oranda Tek Çekirden Performansı Gerektiği İçin Mi Böyle Ekran Kartı Çoğunluk Yatıyor Yoksa Bi Problem Mi Var Çözemedim Anlatırmısınız Bu Ekran Kartı Olaylarına Hiç Hakim Değilim Bilgim neredeyse "0" Ondan Dolayı Soruyorum Da

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bu konuyu görmemişim kendi kendinize bayağı yazmışsınız gözümden kaçmış konu.

Render yazılımlarında eğer sabit render seçeneği yoksa GPU yada CPU odağında ayarlarda codec ve output seçeneklerinde CPU ile mi yoksa GPU ile mi bazı yazılımlarda ise ortak kullanım ayarları olur bunları bir kontrol edin.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bu konuyu görmemişim kendi kendinize bayağı yazmışsınız gözümden kaçmış konu.

Render yazılımlarında eğer sabit render seçeneği yoksa GPU yada CPU odağında ayarlarda codec ve output seçeneklerinde CPU ile mi yoksa GPU ile mi bazı yazılımlarda ise ortak kullanım ayarları olur bunları bir kontrol edin.

hocam değiştirebileceğim bir yer göremedim valla ama ondan sormaya başlamıştım geç görmeniz ise benim için sıkıntı değil hocam dert etmeyin sonuçta onca insan mesaj atarken illaki gözden kaçanlar olacaktır

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Hocam Benimki Zaten Ekran Kartım Seçilmiş Otomatik Olarak Sadece High Performans Değilmiş Onu Da Ben Yaptım Ama Pek Bişey Değişmedi Yine Ekran Kartım Neredeyse %0-30 arası Bişey Fakat İşlemcim ½100 De Yardımlarınız İçin Teşekkürler Yine De Kolay Gelsin

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Eğer cihaz taşınabilir bir cihaz ise yani Laptop ise prizde deneyin. Belki güç odaklıdır sorun. Ayrıca cihazı maksimum performansa alıp denetim masasından.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Cihaz masa üstü ayrıca masa ustunden Max performans da kullanıyorum cihazımı normal edit yaparken yine uygulama yanıt vermeyi kesiyor ayrıca arada takılıyor fakat render almaya başlayınca orada sıkıntı yoq zaten ama dediğim gibi sadece işlemciden yiyor %100 gösteriyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri