Egzoz Fanı

Nazmi.n

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Beyler benim kasada egzoz fanı yok ve önemli olduğu için alıcam. Egzoz fanı alırken Cooler Master MasterFan MF120 alıcam ama yanına kontrolcu lazım galiba bu iyi midir Cooler Master RGB MFY-RCSN-NNUDK-R1 yoksa başka bir öneriniz var mı ve nasıl bağlanır?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,236
Beyler benim kasada egzoz fanı yok ve önemli olduğu için alıcam. Egzoz fanı alırken Cooler Master MasterFan MF120 alıcam ama yanına kontrolcu lazım galiba bu iyi midir Cooler Master RGB MFY-RCSN-NNUDK-R1 yoksa başka bir öneriniz var mı ve nasıl bağlanır?
'' Cooler Master Masterfan Mf120 '' Alınır hocam MF120 Halo modeliydi galiba, Kasa uyumu olacak mi? Peki galiba 120mm

KS

Nazmi.n

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
'' Cooler Master Masterfan Mf120 '' Alınır hocam MF120 Halo modeliydi galiba, Kasa uyumu olacak mi? Peki galiba 120mm
Evet kasa uyumu olucak 120mm lik yer var ama rgb için kontrolcu nasıl çalışır kablolar nerden geçer ne takılır bilmiyorum

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,636
Evet kasa uyumu olucak 120mm lik yer var ama rgb için kontrolcu nasıl çalışır kablolar nerden geçer ne takılır bilmiyorum
kasada kontrolcu varsa sağ kapagı cıkartıp ordan kontrolcuya takıcaksınız

AFŞİN EDREMİTLİ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Kasanızdaki kontrolcü de boş yer varsa oraya takacaksınız, direk kontrolcü bir tane daha almayın. Halo serisi uzun süre kullandım memnun kalırsınız.

KS

Nazmi.n

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Ben onu çözdüm. Şimdi ben kasama Cooler Master Masterfan Mf120 Halo ARGB alıcam ama kontrolcüsüz çalışır demi kontrolcü sadece ARGB lerin çalışmasına yardımcı oluyor

AFŞİN EDREMİTLİ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Ben onu çözdüm. Şimdi ben kasama Cooler Master Masterfan Mf120 Halo ARGB alıcam ama kontrolcüsüz çalışır demi kontrolcü sadece ARGB lerin çalışmasına yardımcı oluyor
Çalışır tabii, direk rainbow yanar. Ben öyle ön tarafa 3, egzoza 1 olarak toplamda 4 tane kullandım. Kasamı sattığım arkadaşımda halen öyle kullanıyor sorunsuz.

Ekli dosyalar

• IMG_8053.jpeg
    IMG_8053.jpeg
    1.9 MB · Görüntüleme: 1

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri