Ehliyet Hakkında Acil Yardım !!!!

the_m4mi_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Arkadaşlar merhaba bayramdan önce b ehliyetim onaylandı ve şimdi yatırıp gideyim çıkartayım ehliyetimi dedim. Ziraate girdiğimde yatırmak için b ehliyet harcı 2.489 lakin bende 5-10 adet değişik ödeme yerleri çıkıyor bu nedir anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim

C232100A-F488-45A0-8E38-5125CFE42337.jpeg

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,368
Sınıfa göre ödeme yapman gerekiyor. Sağ tarafta Tip: F, Tip: A, Tip: B olarak işaretli. Hangi sınıftan ehliyet alıyorsan, oranın harcını yatırman gereklidir.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Arkadaşlar merhaba bayramdan önce b ehliyetim onaylandı ve şimdi yatırıp gideyim çıkartayım ehliyetimi dedim. Ziraate girdiğimde yatırmak için b ehliyet harcı 2.489 lakin bende 5-10 adet değişik ödeme yerleri çıkıyor bu nedir anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyayı görüntüle 24140
Hangi sınıfı aliyorsna ona basacaksın

KS

the_m4mi_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Sınıfa göre ödeme yapman gerekiyor. Sağ tarafta Tip: F, Tip: A, Tip: B olarak işaretli. Hangi sınıftan ehliyet alıyorsan, oranın harcını yatırman gereklidir.
Hocam internette 2.489 gözüküyor 2. Sırada B ehliyet gözüküyor sanırsam 3.258 ne ara oldu doğrumufr

REX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
2. 3K olanda B tipi yazıyor muhtemelen o olmalı

KS

the_m4mi_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Tamamdır hocam ziraate ilk baktığımda yan tarafında ehliyet türünü görmedim. Anlık korku bastı. Size göstermek için çektiğimde yeni gözüktü kenardaki ehliyet türü. Çok sağolun iyi akşamlar

ho
Hocam 18 yaşında olan birinin anlık bu kadar ödemeyi görünce içini korku sarıyor😁
Hocam bu arada sizden çok güzel f/p sistem bekliyorum ilk bilgisayarımı alacağım inşallah

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,368
Tamamdır hocam ziraate ilk baktığımda yan tarafında ehliyet türünü görmedim. Anlık korku bastı. Size göstermek için çektiğimde yeni gözüktü kenardaki ehliyet türü. Çok sağolun iyi akşamlar

ho

Hocam 18 yaşında olan birinin anlık bu kadar ödemeyi görünce içini korku sarıyor😁
Hocam bu arada sizden çok güzel f/p sistem bekliyorum ilk bilgisayarımı alacağım inşallah

Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullan ehliyetini :)

Sistem tarafında görüşüyoruz. 20 Temmuz gibi güzel sistem gelecek inşallah.

KS

the_m4mi_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Çok teşekkür ederim hocam. Senin gibi kral insanlar bu dünyada nadir.seviliyorsun hocam tekrardan hayırlı akşamlar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri