valla sararsa yaşı farketmez yaBurada yaş ort. 15 16 ama 20-22 üstü bulsan daha iyi olur bence.
senin yaş kaç?valla sararsa yaşı farketmez ya
senin yaş kaç benim yaşım 16 bende bu tarz birşey düşünüyorumDC VE TWİCH YAYINLARIM İÇİN MAKARASI SARAN ADAMLAR LAZM
21 hocam benim yaş onurkapkap yazarsan twitche ordan dc ye gelebilirsinsenin yaş kaç benim yaşım 16 bende bu tarz birşey düşünüyorum
Kanka linkim yok ama twitch onurkapkapKanal linki var mı?
Valla genel oyunlar var bide extra böyle yayincilardan gorudjlerim var twitch kanalimdan dc ye gelirsen konusuruz twitch onurkapkapHocam her türlü oyunu oynuyorsanız takılırız.
21 hocamsenin yaş kaç?
Benim yaşta 27 hocam aklına gelen tüm oyunlara sahibim plartform fark etmez bende yayın yapıyorum. Birbirimize yardımcı oluruz işte.21 hocam benim yaş onurkapkap yazarsan twitche ordan dc ye gelebilirsin
Kanka linkim yok ama twitch onurkapkap
Valla genel oyunlar var bide extra böyle yayincilardan gorudjlerim var twitch kanalimdan dc ye gelirsen konusuruz twitch onurkapkap
21 hocam
21 hocam benim yaş onurkapkap yazarsan twitche ordan dc ye gelebilirsin
Kanka linkim yok ama twitch onurkapkap
Valla genel oyunlar var bide extra böyle yayincilardan gorudjlerim var twitch kanalimdan dc ye gelirsen konusuruz twitch onurkapkap
dostum buyur gel tabi https://discord.gg/q7EHExqkHocam ekibe ben de katılabilirim istersen. Zaten bu aralar Twitch de dolanıyorum.
hocam dc linki geçersiz büyük ihtimalle süresü dolmuş