Merhaba arkadaşlar. Discord'da küçük bir ekibimiz var ama aktiflik düştüğü için oyun oynayacak arkadaşlar arıyoruz. Yaş ortalamamız 16-18 arası sayılabilir. Çoğu oyunu oynuyoruz. Steam'imden oyunlarıma bakabilirsiniz. Discord ve Steam ismim: Ardpow
Yaklaşık bi 3 ay sonra eve dönüyorum sistem evde hiç oyun arkadaşım da yok genellikle csgo oynuyorum pek iyi deilim ama eylenmek için iyi oyamak şart deil geliyorumMerhaba arkadaşlar. Discord'da küçük bir ekibimiz var ama aktiflik düştüğü için oyun oynayacak arkadaşlar arıyoruz. Yaş ortalamamız 16-18 arası sayılabilir. Çoğu oyunu oynuyoruz. Steam'imden oyunlarıma bakabilirsiniz. Discord ve Steam ismim: Ardpow
Sorun değil hocam gelebilirsiniz.Yaklaşık bi 3 ay sonra eve dönüyorum sistem evde hiç oyun arkadaşım da yok genellikle csgo oynuyorum pek iyi deilim ama eylenmek için iyi oyamak şart deil geliyorum![]()
Kod varmı( #)Sorun değil hocam gelebilirsiniz.
Kodlar kalktı dc de.Kod varmı( #)
Tabi hocam gelebilirsiniz sorun yok.Haftaya eve döneceğim ama iş için git gel yapıyorum. 20 yaşında bir Adana'lı isterseniz gelebilirim![]()
Kodlar kalktı hocam direkt ismimi aratıp ekleyebilirsiniz.Kod varmı( #)
Yapabilirsiniz sorun yok.Konuyu üste çıkarma varmı hocam ?
Herhangi bir yere basmak gerekiyormu yoksa cevap yazıncamı oluyor birtek ?Yapabilirsiniz sorun yok.
Cevap yazınca otomatik yukarı çıkıyor konu zaten.Herhangi bir yere basmak gerekiyormu yoksa cevap yazıncamı oluyor birtek ?
Hocam demek istediğim konuyu direkt yukarı çıkarma tuşu falan yokmu çünkü sürekli cevap yazamam alakasız olur.Cevap yazınca otomatik yukarı çıkıyor konu zaten.
Kral ben seninle oynarımYaklaşık bi 3 ay sonra eve dönüyorum sistem evde hiç oyun arkadaşım da yok genellikle csgo oynuyorum pek iyi deilim ama eylenmek için iyi oyamak şart deil geliyorum![]()
BenHocam başka gelmek isteyen varmı ?
Ekleyebilirsin hocam.
Pcyi alamadık daha yaEkleyebilirsin hocam.
Tamam sıkıntı yok hocam.Pcyi alamadık daha ya
Hoşgeldin Hocam.gelim hocam bende tam eski ekipten bağımsız olmuştum ekip arıyordum