isterseniz bende gelebilirim stajyer bir gamerımMerhaba arkadaşlar. Discord'da küçük bir ekibimiz var ama aktiflik düştüğü için oyun oynayacak arkadaşlar arıyoruz. Yaş ortalamamız 16-18 arası sayılabilir. Çoğu oyunu oynuyoruz. Steam'imden oyunlarıma bakabilirsiniz. Discord ve Steam ismim: Ardpow
steam arkadaş ekleme kodunu atarmısınız?Discord'dan beni ekleyebilirsin hocam.
930877364 buyur hocam.isterseniz bende gelebilirim stajyer bir gamerım
steam arkadaş ekleme kodunu atarmısınız?
Ben gelirim ama 10 gün PC kullanamayacam. PC değişecem.Merhaba arkadaşlar. Discord'da küçük bir ekibimiz var ama aktiflik düştüğü için oyun oynayacak arkadaşlar arıyoruz. Yaş ortalamamız 16-18 arası sayılabilir. Çoğu oyunu oynuyoruz. Steam'imden oyunlarıma bakabilirsiniz. Discord ve Steam ismim: Ardpow
Ne oynayacaksınızBaşka gelmek isteyen varmı ?
Genelde rainbow six siege oynuyoruz ama gta 5 ve gmod falanda oynuyoruz.Ne oynayacaksınız
Genelde rainbow six siege oynuyoruz ama gta 5 ve gmod falanda oynuyoruz.
Merhaba arkadaşlar. Discord'da küçük bir ekibimiz var ama aktiflik düştüğü için oyun oynayacak arkadaşlar arıyoruz. Yaş ortalamamız 16-18 arası sayılabilir. Çoğu oyunu oynuyoruz. Steam'imden oyunlarıma bakabilirsiniz. Discord ve Steam ismim: Ardpow
Uzun zamandır R6 oynamıyorum ekip yok diye bırakmıştım oynuyorsanız size katılabilirim ama öyle Pro oyuncu değilimMerhaba arkadaşlar. Discord'da küçük bir ekibimiz var ama aktiflik düştüğü için oyun oynayacak arkadaşlar arıyoruz. Yaş ortalamamız 16-18 arası sayılabilir. Çoğu oyunu oynuyoruz. Steam'imden oyunlarıma bakabilirsiniz. Discord ve Steam ismim: Ardpow
Bana göre gençsin22 yaş çok yaşlı mı kalır?
Olur hocam discorddan yazabilirsin.Uzun zamandır R6 oynamıyorum ekip yok diye bırakmıştım oynuyorsanız size katılabilirim ama öyle Pro oyuncu değilim
yok hocam22 yaş çok yaşlı mı kalır?