Öneri Ekipman Tavsiyesi

mjollnir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Selamlar herkese.Yeni sistem için 0dan ekipman dizeceğim fakat çok kararsızım.Kulaklık-mouse-klavye 3lüsü için abartıya kaçmayan önerilerinize açığım.

Monitör olarak da https://www.itopya.com/gigabyte-238...ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017 bu ürünü düşünüyorum ama curved monitör tavsiyeniz varsa fps oyunlarında sıkıntı yaratmayacak bu bütçede önerirseniz sevinirim

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
KS

mjollnir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bütçeyi duruma göre ayarlayabilirim.Klavye için ille de mekanik olsun gibi bi kafada değilim,ama fps oyunlarında çok fark yaratır derseniz 1-1.5k ya öneri alabilirim.Kulaklık için de hafif olması önemli,mikrofon kalitesi önemli değil.Oyun haricinde de internette gezerken kafamı ağrıtmadan rahatça kullanabileceğim bi kulaklık istiyorum.Fare de deathadder v2 x tarzı bi fare bakıyorum.G203 tarzı basit ama kullanışlı fareler de olabilir

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Bütçeyi duruma göre ayarlayabilirim.Klavye için ille de mekanik olsun gibi bi kafada değilim,ama fps oyunlarında çok fark yaratır derseniz 1-1.5k ya öneri alabilirim.Kulaklık için de hafif olması önemli,mikrofon kalitesi önemli değil.Oyun haricinde de internette gezerken kafamı ağrıtmadan rahatça kullanabileceğim bi kulaklık istiyorum.Fare de deathadder v2 x tarzı bi fare bakıyorum.G203 tarzı basit ama kullanışlı fareler de olabilir
Yani o bütçelerde
Kulaklık- Razer Blackshark v2x
Mouse- Hyperx Haste
Klavye- Royal Kludge rk61 amazon

KS

mjollnir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Yani o bütçelerde
Kulaklık- Razer Blackshark v2x
Mouse- Hyperx Haste
Klavye- Royal Kludge rk61 amazon
Teşekkürler.Mouse ve kulaklıkta karar kıldım fakat klavyeye içim sinmedi.Membran klavye alsam g213 gibi bi pişmanlık yaratır mı fiyatı bakımından? daha önce mekanik kullanmadığım için çekiniyorum biraz

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Teşekkürler.Mouse ve kulaklıkta karar kıldım fakat klavyeye içim sinmedi.Membran klavye alsam g213 gibi bi pişmanlık yaratır mı fiyatı bakımından? daha önce mekanik kullanmadığım için çekiniyorum biraz
yaratır hocam
klavye gayeeet iyi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri