Soru Ekipmanlarım Tam Ne Kadar Eder?

wappeN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Arkadaşlar tekrardan selam, elimdeki tüm ekipmanlarımı satmaya karar verdim. Sizce tahmini olarak hepsi ne kadar eder? Şunu da belirteyim tüm ekipmanlarımın kutuları, garantileri, faturaları mevcuttur ve sorunsuzdur kozmetik olarak da donanımsal olarak da yardımcı olursanız çok sevinirim.

Monitor : ASUS TUF Gaming VG249Q 24 1ms Full HD Freesync IPS Pivot
Mouse : Logitech G PRO X SUPERLIGHT Wireless Beyaz (Corepad V2 Skatez (2x) / Corepad White Grips)
Klavye : Mizar Luna MZ60 Gateron Yellow Switch Beyaz (Lubed / Case Foam Modded (2x) / PCB Tape Modded (5x)
Kulaklık : Logitech G G435 LIGHTSPEED Wireless Beyaz
Mousepad : X-Raypad Aqua Control 2 Sakura Gaming Siyah

Son düzenleme:
KS

wappeN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
total 4k sı var oranın bence düzgün kullanıldığı sürece monitörü (2k bandından hesapladım)
Yorumunuz için teşekkürler öncelikle şöyle diyim tüm ekipmanlarım yepyeni ve sorunsuz kozmetik olarakta donanımsal olarakta bende araştırmalar yapıp ortalama fiyat çıkarmaya çalışıyorum şöyle diyim size monitör 2K mouse 2K deseniz zaten 4K etti bile klavye kulaklık mousepad kalıyor klavye sağlam bir klavye olduğu için ve modded olduğu için 800 klavye desek kulaklık 1200 desek mousepad belki zor satılır ama şuan benim kullandığım varyasyonu kalmamış hiç bir yerde onada 600 desek zaten toplam 6.6K yapıyor tabi bu benim düşüncem şuan o yüzden fikirlere açığım absürt fiyatlara koyup uzun zaman satılmamasını bekleyemem maalesef.

pcalacakadam

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Monitör 2.5k
Kulaklık 1k
Mouse 1.8 1.9
Klavye dediğiniz gibi 800fln
Geri kalanıda bilmiyorum açıkçası
Fiyatlara sahibindenden baktım monitoru ve mouseyi biraz daha pahalı satabilirsiniz. Anlamsız ama monitörü sıfır fiyatina 2.el satanlar var.

KS

wappeN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Monitör 2.5k
Kulaklık 1k
Mouse 1.8 1.9
Klavye dediğiniz gibi 800fln
Geri kalanıda bilmiyorum açıkçası
Fiyatlara sahibindenden baktım monitoru ve mouseyi biraz daha pahalı satabilirsiniz. Anlamsız ama monitörü sıfır fiyatina 2.el satanlar var.
Teşekkürler hocam mouse hakkında evet biraz daha pahalı olabilir çünkü üstünde skatez ve grip var yedekleri dahil kutu fatura garanti de var sıfırı 2900 ve kafamda ki fiyat skatez grip dahil 2.3K filan kulaklıkta dediğiniz gibi 1K veya 1.2K düşünüyorum klavye modları dahil max edeceği fiyatla yazdım daha üstü zor gibi mousepad biraz yurt dışı ürünü ve şuan elimde ki boyutları aliexpress'te veya amazonda satılmıyor satılsa dahil 600 filan eder max monitör de işte ben 2.7K falan düşünüyorum.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,970
Yorumunuz için teşekkürler öncelikle şöyle diyim tüm ekipmanlarım yepyeni ve sorunsuz kozmetik olarakta donanımsal olarakta bende araştırmalar yapıp ortalama fiyat çıkarmaya çalışıyorum şöyle diyim size monitör 2K mouse 2K deseniz zaten 4K etti bile klavye kulaklık mousepad kalıyor klavye sağlam bir klavye olduğu için ve modded olduğu için 800 klavye desek kulaklık 1200 desek mousepad belki zor satılır ama şuan benim kullandığım varyasyonu kalmamış hiç bir yerde onada 600 desek zaten toplam 6.6K yapıyor tabi bu benim düşüncem şuan o yüzden fikirlere açığım absürt fiyatlara koyup uzun zaman satılmamasını bekleyemem maalesef.
Kulakligin 2.el haline 1200 verilmez bence 900 verilir belki 1k

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri