Öneri Ekran Büyüklüğü Konfor Mu, Gereksiz Mi?

Gwyn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Selamlar, günlük kullanım için bir tablet arıyorum. Şu an iPhone 11 kullanıyorum ama evde sosyal medya, dizi/film izlemek ve bazen oyun oynamak için daha büyük bir ekrana geçmek istiyorum.
Samsung Galaxy Tab S10+ dikkatimi çekti, özellikleri iyi ama boyutu biraz büyük geldi, acaba evde kullanımda gereksiz mi kalır diye kararsızım.
Benim gibi telefonu dışında tablette de vakit geçiren varsa, bu modeli önerir misiniz? Kullanım rahatlığı nasıldır, pişman eder mi? Daha önce hiç tablet kullanmadığım için ne kadar verimli olur konusunda kararsızım.
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Ekran görüntüsü 2025-07-11 141307.png

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
Selamlar, günlük kullanım için bir tablet arıyorum. Şu an iPhone 11 kullanıyorum ama evde sosyal medya, dizi/film izlemek ve bazen oyun oynamak için daha büyük bir ekrana geçmek istiyorum.
Samsung Galaxy Tab S10+ dikkatimi çekti, özellikleri iyi ama boyutu biraz büyük geldi, acaba evde kullanımda gereksiz mi kalır diye kararsızım.
Benim gibi telefonu dışında tablette de vakit geçiren varsa, bu modeli önerir misiniz? Kullanım rahatlığı nasıldır, pişman eder mi? Daha önce hiç tablet kullanmadığım için ne kadar verimli olur konusunda kararsızım.
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyayı görüntüle 43227
ben ıphone 6s kullanıcısıyım. genellıkle her ısımı pc basında hallederım. gecenlerde bu tabletı satın aldım. bazen yatakta uzanırken sosyal medyada takılmak dızı fılm ızlemek ıcın. tablet bu acıdan gayet guzel oluyor.

ben tek elde de kullanmak ıcın bu modelı tercıh ettım. s10 plus modelı cıdden buyuk neredeyse bır notebook boyutunda. benım gıbı 8.7 ınc tercıh edecegını dusunmuyorum pek ama 11ınc tabletlere bır bak derım ornegın bu urunler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri