EKRAN DALGALANMA SORUNU

Mahmut Yıldırım

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar benim de K555U Core i5 6200U 2.8 GHz NVIDIA 940M işlemci bilgisayar var ve ekranda dalgalanma meydana geliyor. Bu işlem daha çok RAM gerektiren durumlarda oluyor ama şu da var şarja takılı olduğunda oluyor. Şarjsız olduğunda ekrandaki dalgalanma olmuyor. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz sorun nedir sizce sorun.
Bilgisayarda menteşe sorunu vardı tamirciye verdim menteşe işlemini halletti ama bundan sonraki süreçlerde ekranda dalgalanma meydana gelmeye başladı.
Bu sorun yani ekrandaki dalgalanma HDMI kablosuyla projeksiyona bağladığımda orada herhangi bir dalgalanma olmuyor sadece bilgisayar ekranında oluyor dalgalanma.[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_qEuO1VGEHc[/video]

BU VİDEODAN ANLAMAK MÜMKÜN SORUNUN NE OLDUĞU

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sistemde güç odaklı bir sorun var gibi duruyor. Ya şarj entegre devrenizde sorun var yada anakartınızdaki güç dağıtım bileşenlerinde. Bunu uzaktan yardım ile çözemezsiniz yani benim bilgim bunu uzaktan yardım ile anlamaya yetmez en azından. Bence servis yada tamirciye götürün yada gönderin başka türlü kesin çözüme ulaşamazsınız bence.

KS

Mahmut Yıldırım

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Sistemde güç odaklı bir sorun var gibi duruyor. Ya şarj entegre devrenizde sorun var yada anakartınızdaki güç dağıtım bileşenlerinde. Bunu uzaktan yardım ile çözemezsiniz yani benim bilgim bunu uzaktan yardım ile anlamaya yetmez en azından. Bence servis yada tamirciye götürün yada gönderin başka türlü kesin çözüme ulaşamazsınız bence.
yani götürdüm ama anlamadı işlemcisi ölmüş dedi bende güvenemedim o yüzden farklı fikirler almak istedim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri