- Tepki
- 5
Ekran açılmıyor güvenli modda açılıyor anca ekranda cizikler var fotolarda olduğu gibi sorun ekran kartında mıdır driver felan sil guncelle demeyin bir cok kez denedim olmuyor tesekkurler
Yok islemci ısınmıyor yeni temizledim zaten eskiden ekran kartına yük binice bu hatalar oluyodu pc kapaniyodu ekran karti çok sıcak bir kart 94 derecelere cikinca fişi çekiyordu büyük ihtimalle ekran kartiekran kartından kaynaklı gibi ya da işlemci çok ısınıyor da olabilir termal macunu değiştirdiniz mi
onunda bakımları yapılması gerekebilirYok islemci ısınmıyor yeni temizledim zaten eskiden ekran kartına yük binice bu hatalar oluyodu pc kapaniyodu ekran karti çok sıcak bir kart 94 derecelere cikinca fişi çekiyordu büyük ihtimalle ekran karti
Ekran kartı tertemiz 2 3 kez temizledim ekran kartı arızalı büyük ihtimalle vram arızası var ugrasmaya degmez eski ekran kartı amd r9 290x tri. , Msi gamingx rx6600xt almayi dunusuyorumonunda bakımları yapılması gerekebilir
Ekran karti normalde boyle gozukmuyor driverlari silip yükledim fakat görev yoneticisinde gpu yokonunda bakımları yapılması gerekebilir
Ekran karti normalde boyle gozukmuyor driverlari silip yükledim fakat görev yoneticisinde gpu yokonunda bakımları yapılması gerekebilir
pek anlamıyorum bunları ne yazıkkiEkran kartı tertemiz 2 3 kez temizledim ekran kartı arızalı büyük ihtimalle vram arızası var ugrasmaya degmez eski ekran kartı amd r9 290x tri. , Msi gamingx rx6600xt almayi dunusuyorum
Ekran karti normalde boyle gozukmuyor driverlari silip yükledim fakat görev yoneticisinde gpu yok
Ekran karti normalde boyle gozukmuyor driverlari silip yükledim fakat görev yoneticisinde gpu yok
Zaten büyük ihtimalle vram arızası var ve ekrandaki çizgilerle ilgiliHocam eğer ilk resimlerde ki beyaz şerit ekranla ilgili değilse bildiğim kadarıyla ekran kartında ki bir belleğin arızalı olduğuna işaret ediyor. İzlediğim rus tamir kanallarında bunu söylemişlerdi. Gpu-z de ekran kartı bellek kısmı gözükmüyorsa dediğim gibi olma ihtimali var.