Yardım Ekran Gidip Gelme Problemi

AliSunar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese iyi akşamlar
Laptop'a type c den dp kablosuyla monitör bağladım fakat oyun oynarken veya normal internette gezerken ekran kararıyor gidiyor geri geliyor. İnternette araştırıp bulduğum herşeyi denedim sürücü güncellemeleri, gysnc kapatma,vsync kapatma,monitör hz değerini laptop hz değerine indirme, 2 farklı kablo ile deneme ama bir türlü bu problem gitmedi. Monitör 2 defa servise gitti 2 sindede monitörde problem yok diye geri gönderdiler. Ürünlerin modellerini yazıyorum aşağı yardımınızı bekliyorum lütfen.
laptop: Asus fx507VI İ7 13650H RTX4070 Ekran kartı
Monitör: Asus xg27acs 2k 180hz
Kablolar: Monster pusat type c to dp kablosu,Paugge type c to dp kablosu

canaltin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese iyi akşamlar
Laptop'a type c den dp kablosuyla monitör bağladım fakat oyun oynarken veya normal internette gezerken ekran kararıyor gidiyor geri geliyor. İnternette araştırıp bulduğum herşeyi denedim sürücü güncellemeleri, gysnc kapatma,vsync kapatma,monitör hz değerini laptop hz değerine indirme, 2 farklı kablo ile deneme ama bir türlü bu problem gitmedi. Monitör 2 defa servise gitti 2 sindede monitörde problem yok diye geri gönderdiler. Ürünlerin modellerini yazıyorum aşağı yardımınızı bekliyorum lütfen.
laptop: Asus fx507VI İ7 13650H RTX4070 Ekran kartı
Monitör: Asus xg27acs 2k 180hz
Kablolar: Monster pusat type c to dp kablosu,Paugge type c to dp kablosu
Hocam problemi çözdünüz mü?
Daha bugün aynı monitörü aldım aynı sorun bende de çıktı. Ekran kararıp tekrar geliyor.
Yani o kadar hevesle aldığım para döktüğüm daha yepyeni monitörde böyle bir şeyle karşılaşmak gerçekten üzdü.

Çözüm arıyorum.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,252
Geçici olarak Type-C yerine HDMI 2.1 destekli bir kablo ile test yapabilir misiniz? Lütfen.

Kullandığınız Type-C portunun tam olarak DP 1.4 veya üzeri çıkış desteklediğinden emin olun.

NVIDIA Denetim Masası > 3D Ayarlarının Yönetilmesi > Tercih Edilen Grafik İşlemci ayarını “Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi” olarak sabitlemeyi deneyin birde. BIOS’tan MUX switch varsa "Discrete GPU Only" olarak ayarlayın

KS

AliSunar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar problemi çözdüm ben https://www.amazon.com.tr/dp/B0C4D8SCCQ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 bu kablo işimi çözdü bunu al bu olmazsa da https://www.amazon.com.tr/dp/B0CP5ZZKLX?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title bu da uyar ben ikisini aldım ikiside çalışıyor ve önceki gibi ekran gidip gelmiyor.
Hocam problemi çözdünüz mü?
Daha bugün aynı monitörü aldım aynı sorun bende de çıktı. Ekran kararıp tekrar geliyor.
Yani o kadar hevesle aldığım para döktüğüm daha yepyeni monitörde böyle bir şeyle karşılaşmak gerçekten üzdü.

Çözüm arıyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri