ekran giriyor ama kasaçalışıyor oyun dc vb kapaniyor

ekranın gitmesi

• Kullanılan toplam oy
    1

Tahsin K Karacim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yeni ekran kartı aldım rx570 2. el ama taktığımdan beri 24+1pin dvi ile dönüştürüp monitöre vereyiyorum eski monitör olduğu için sorun şuki kimi zaman oyundayken falan bianda ekran giriyor kasaya bakiyorum çalışıyor mause kılavye kullaklık hepsinin ışığı yaniyor ekran kartının stok fanların calıştığını görüyorum ama telefondan baktığımda dc den cıkmış oyundan cıkmış görüyorum pc res atmadan düzelmiyor ekran kartı 40c de de kapaniyor kimi zaman 70c cıkıyor gene kapanmiyor çarşamba günü aldım ekran kartını böle bir sorun yaşiyorum birkere kapanınca 10 dk içinde 2 kere yaptığıda oliyor 2 3 saat te hiç yapmadığıda oliyor sistem bileşenlerim şu şekilde
i7-3770
rx570 nitro+
H61h2-mw
[size=small]8gb 1600ghz ram[/size]
[size=small][size=small]500+80pu rampage power[/size][/size]
bu konuda yardım edebilirseniz cok sevinirim artık sinir krizleri geçirmek üzereyim

Ekrem_Abi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
öncelikle geçmiş olsun. Aynı sorunu bende yaşıyorum. bendede msi 1080ti gaming x modelı var. sistem boştayken kapanmıyor lakın oyuna gırınce bı sure sonra ekrana görüntü vermeyi kesiyor fanları ıse 100 derecde dönüyor.sorun bence psu  kaynaklı yetmiyor.kime sorduysam bunu soyledı

Ekrem_Abi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Enes hocam aynı sorun bendede var after burnerde bakıyorum maksımum 70 derece oluyor kart.bazen kapanmıyor bazense kapanıyor. msi yetkılı servıse 2 kez gıttı ve adamlar sunu yazıyor furmark valley 3d testlerı yapıldı fps ve ısı degerlerı normal ekran kartında bır arıza gorunmedı dıyor.ben evde takınca kapanıyor ama

Ekrem_Abi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
msı gamıng x 1080ti 11gb
amd ryzen 5 1600  ilk seri
msi tomahawk b 350 anakart
g skıll 8*2 16 gb ram 3000 mhz
samsung 860 evo 250 gb
500 gb hdd
xıgmatek kasa kasa ıcınde 600w +80 plus power 
sıstemı alalı 2 sene oldu 2 k da ultrada oynadım butün oyunları son 3 aydır bu arızayı alıyorum sıstem boştayken sorun yok ama Enes hocam

FurkiKanki

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bende de buna benzer bir sıkıntı var. Bilgisayar (laptop) boştayken sıkıntı yok. Ama oyuna (M&B:Warband de bile) girdikten sonra bilgisayar değişik renkli ekranlar vermeye başlıyor. Discord'dan çıkmış oluyorum. Bilgisayarı kapatmak zorunda kalıyorum düğmesinden. Buna bir çözüm bulabilir miyiz?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri