Ekran ile Çerçeve Arası Boşluk Sıkıntı Olur mu?

L0ckeNN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83
Ortalama 20 gün önce aldığım Samsung G3 Odssey 24inç 144hz monitörümün kenarında açılma gibi bir şey oldu. Ama belli olmuyor ben biraz takıntılı olduğum için fark ettim :D İçine bastırınca az da olsa gidiyor. Arka tarafı boş. Sadece bu kısımda oluyor diğer kısımlarda olmuyor. Görünüşte hiç bir sıkıntı yok.

Monitörün özelliklerinde de bir sıkıntı olmadı. Son zamanlarda evde tadilat olduğu için biraz fazla taşımak zorunda kaldım. O yüzden olma ihtimali de var. İlerde sıkıntı çıkar mı ? Çok belli olmuyor aslında :D

Neredeyse hiç belli olmuyor arada küçük bir boşluk var :D

IMG_8500.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bir panel montaj sorunu gibi duruyor. Samsung ile görüşün servise yollayın derlerse yollarsınız. Aslında genel olarak sorun yok ama arka devre elamanlarına temizleme aşamasında yada başka bir sıvı sıçraması durumunda daha kolay sıvı teması olacağı için sorun büyük risk barındırıyor denilebilir.

KS

L0ckeNN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83
Bir panel montaj sorunu gibi duruyor. Samsung ile görüşün servise yollayın derlerse yollarsınız. Aslında genel olarak sorun yok ama arka devre elamanlarına temizleme aşamasında yada başka bir sıvı sıçraması durumunda daha kolay sıvı teması olacağı için sorun büyük risk barındırıyor denilebilir.
Hocam servis işlerini hiç sevmiyorum. 2 yıl garantisi var zaten eğer sıkıntı çıkarırsa öyle götürürüm. Arada ki boşluk neredeyse gözükmüyor ama bende takıntı olduğundan :D Yardımınız için teşekkür ederim :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri