Ekran kartı alıcam ama güç kaynağım!!!

Nazmi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkdaşlar ben  1-2 güne işe başlayacam ama fazla çalışmayacam kısa süreli bi iş burda kazanacağım en fazla 400 tl falan her neyse konuya geleyim ben ekran kartı alacam ama güç kaynağım 250w alacağım ekran kartı ise asus gtx750  güç kaynakları bana göre pahalı düşüyor ne yapmam gerekli bana bi tavsiyede bulunun başka bi ekran kartı mı seçeyim yok şöye 200 tl ye küç kaynağı var mıdır ekran kartını çalıştıracak şekilde  :huh:  Bu konularda iyi değilim bana biraz yardımcı olnu lütfen :(

-Oynayaçağım oyunlar 
-LOL
-CS GO
-DOTA 2
-PALADİNS

Ekran kartı ni aliexpress den alacam 200 tl ye falan denk geliyor

KS

Nazmi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teşekkür ederim ama bu tükenmez inş haftaya kadar bu hafta sonu bi 100 tl kaldırırım hemen alacam

KS

Nazmi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
gördüğüm en hızlı form teşekkürler bu ne hız ::D saol un iyi akşamlar

KS

Nazmi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu gün aklıma geldi güç kaynağı kasa ile uyumu nasıl olacak yani tam oturuur mu eskisi gibi yerine

KS

Nazmi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sizce yurt dışından ekran kartı alınır mı ? aliespress den alacam  gtx 650 ve ya 750 almalı mıyım yoksa söylediğim oyunları çalıştırabileck türkiyeden aynı fiyata farklı bi ekran kartı var mı

Görkem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
PCMaster' Alıntı:
ekran kartı minimum 300 watt guc kaynagı istiyor. onun için 250 w olmaz

https://urun.n11.com/guc-kaynagi/cooler-master-420w-120mm-fanli-power-supply-P247791403

linkteki ürüne bakabilirsin.

O sistem üzerinde kullanılabilecek optimum güç kaynağı önerisi hocam. Neredeyse tüm ekran kartlarında aynı değer yazar. Gtx 750 'nin TDP değerine baktım 55w yazıyor.

Nazmi' Alıntı:
sizce yurt dışından ekran kartı alınır mı ? aliespress den alacam  gtx 650 ve ya 750 almalı mıyım yoksa söylediğim oyunları çalıştırabileck türkiyeden aynı fiyata farklı bi ekran kartı var mı

Aliexpress 'de 2. el ekran kartları da satılmakta. Onların bazıları kusurlu ya da mining çıkması olabiliyor. Satıcı notlarını iyi okuman ve kullanıcı değerlendirmelerini dikkate almanı öneririm. Şüphen olursa soru bile sormalısın.

KS

Nazmi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Peki aldım diyelim 2.el ve ya sıfır güörükta ne gibi sıkıntılar yaşarım gümrükten geçiri miyim çünkü kulaklık falanda lacam ama korkuyorum gümrük sıkıntısından dolayı
 ve sizden rica ediyorum türkiye sitasinde lol , paladins , cs go  gibi oyularda orta ve ya yüksek grafikde sıkıntı çekmiyecek bi ekran kartı bulur musunuz

KS

Nazmi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
PCMaster' Alıntı:
öncelikle işlemcin nedir. aksi halde ekran kartı tek başına iş gören bir ürün değil. demek istediğim şu ki ; istersen 1080ti tak işlemcinin gücü kadar iş yapabileceksin hatta işlemcin ekran kartına yetişemediği için darboğaz yaşayacaksın. oyunlarda fps drop  yaşayacaksın

rOWrQN.png
[/url][/img]  efendim benim sorduğum soru farklı ama lütfem :) ama buyrun işlemcim bu

KS

Nazmi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hayır ne kusura bakması sıkıntı yok anlıyorum sende 2-3 gündür iş yorguluğu nedir bilir oldum :)
650 alacam o zaman yav ama işte gümrük sıkıntısı nedir nasıl atlatırım o konu hakkında bilgilendirin beni  kulaklık için falanda gümrük sıkıntısı çeker miyim ?

Görkem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Nazmi' Alıntı:
hayır ne kusura bakması sıkıntı yok anlıyorum sende 2-3 gündür iş yorguluğu nedir bilir oldum :)
650 alacam o zaman yav ama işte gümrük sıkıntısı nedir nasıl atlatırım o konu hakkında bilgilendirin beni  kulaklık için falanda gümrük sıkıntısı çeker miyim ?

Kardeş Gps li ürün olmadığı(Telefon, takip cihazı, Sim kart takılabilen akıllı cihazlar, Bazı navigasyonlar, belirli ağırlıktan fazla dronelar vb.) Kesici delici zarar verici nitelikte olmadığı, bitki tohum vb. olmadığı sürece gümrükte hiçbir şekilde sıkıntı yaşamazsın. En fazla pahalı bir ürünse ve standart kargo değil özelle gelmişse açıp bakarlar. Onaylayıp bantlar kapatırlar. Tek kestikleri vergi de damga vergisi. O da incelerlerse eğer. 5 10 lira bişey tutuyor fazla değil. Yanlış hatırlamıyorsam 100 dolara kadar olan ürünlerde vergi kesilirse de gearbest karşılıyor vergiyi sen ödüyorsun mesajla satıcıya ödediğine dair bilgi geçiyorsun hesabına geri yatıyor. 100 dolar üzerinde de yarısına kadar ödeyebiliyorlar. Yalnız yurt dışından alışveriş yapmayı düşünüyorsan elini çabuk tut. 1 Hazirandan itibaren internet alışverişlerine %18 Kdv geliyor. 

Not: Gümrüğe nelerin takılabileceği gümrüğün sitesinde var. Aşağı yukarı 11 maddeydi geçen okuduğumda yanlış hatırlamıyorsam. Merak ediyorsan inceleyebilirsin.

KS

Nazmi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yardımcı olduğunuz için teşşekürler arkdaşlar :)ida türkiye içerisinden ucuz f/p ürünü bi ekran kartı varsa bulabilirmisiniz söylediğim oyunları rahat bi şekilde oynatacak

PCMaster' Alıntı:
ekran kartı minimum 300 watt guc kaynagı istiyor. onun için 250 w olmaz

https://urun.n11.com/guc-kaynagi/cooler-master-420w-120mm-fanli-power-supply-P247791403

linkteki ürüne bakabilirsin.

Bir de ben bu ürünü alıcam ama fotoda kablolar gözükmüyor sadece bu şekilde mi geliyor :D

KS

Nazmi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
:D belki ürünü biz verelim kabloyu siz takın dermiş gibi göderirler falan adsasd :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri