Merhaba Arkadaşlar,Küçük bir sorum olacaktı.
Geçenlerde oyun oynarken ekranda yeşil çizgiler oluştu görüntü gitti. pc açıktı sesleri geliyordu. reset attım bir kere daha oldu sonrada sürekli kendi kendine reset attı ve pc çöktü.
eski bir ekran kartı taktım açıldı pc. Ekran kartını tamire gönderdim. O sırada bir arkadaşım elinde bulunan bir ekran kartını gönderdi ve kullanmaya başladım. birkaç gün geçmeden bu ekran kartıda bir anda kırmızı kare ve çizgiler yaptı açılmamaya başladı... 2 tane ekran kartı bozuldu pc de anlayacağınız...
Sorun neden kaynaklanabilir, nasıl düzeltebilirim bilgileriniz lazım.
Anakart ve psu dan şüpleniyorum.
Anakart : GIGABYTE 880GM-USB3 AMD 880G/SB710 AM3 DDR3 1800MHz (O.C.) VGA&HDMI
PSU : Zalman ZM500-LE 500W
Şüpheliler :
Yardımcı Olursanız Sevinirim. Teşekkürler.
Geçenlerde oyun oynarken ekranda yeşil çizgiler oluştu görüntü gitti. pc açıktı sesleri geliyordu. reset attım bir kere daha oldu sonrada sürekli kendi kendine reset attı ve pc çöktü.
eski bir ekran kartı taktım açıldı pc. Ekran kartını tamire gönderdim. O sırada bir arkadaşım elinde bulunan bir ekran kartını gönderdi ve kullanmaya başladım. birkaç gün geçmeden bu ekran kartıda bir anda kırmızı kare ve çizgiler yaptı açılmamaya başladı... 2 tane ekran kartı bozuldu pc de anlayacağınız...
Sorun neden kaynaklanabilir, nasıl düzeltebilirim bilgileriniz lazım.
Anakart ve psu dan şüpleniyorum.
Anakart : GIGABYTE 880GM-USB3 AMD 880G/SB710 AM3 DDR3 1800MHz (O.C.) VGA&HDMI
PSU : Zalman ZM500-LE 500W
Şüpheliler :
Kasam biraz eski çok fazla bir soğutucu yok içinde yan kapak açık tutuyorum.. Oyunlarda 72 dereceye kadar çıktığı oluyordu kartların.
anakart 2. el bulmuştum. Kart üzerindeki büyük güç girişi zamanında sorun yaşamış sanırım siyah yanma izi var üzerinde ama çalışıyor.
Yardımcı Olursanız Sevinirim. Teşekkürler.