Ekran kartı bios

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Hocam ben ekran kartın biosunu gğncellemedim ve daha yeni öğrendim biosu oldupunu biri bana anlatabilirmi ve kartımın ısınması bundan dolayı olabilirmi

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Driver güncellemekten mi bahsediyorsunuz ? Marka model paylaşın yardımcı olalım.

KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Ve hocam bu kartın günce sürümü iyimi kötümü nasıl öğrenicem

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Biosu ayrıca güncellemenize gerek yok hocam. 2. el biosu değiştirilmiş ekran kartları dışında bios değiştirmeyi tavsiye etmiyorum. Driver güncellemesi yeterli. Isı konusunda değişim olacağını zannetmiyorum. Tam detaylı bilgim yok ancak yapmak istiyorsanız duruma göre rehber paylaşabilirim.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Ve hocam bu kartın günce sürümü iyimi kötümü nasıl öğrenicem
Ekran kartlarında bios gerekli görülmedikçe güncellenmez sürekli güncelleme de çıkmaz .
Bazı kart üreticileri ekran kartlarında oluşabilecek bir sorun varsa bios güncellemesi verir, sizin ekran kartınıza çıkan bios herhangi bir sorundan çıkmışsa onu yaparkende dikkatli olmalısınız yanlış vramlı ya da yanlış görüntü girişleri olan farklı model ya da sürüm bios atarsanız ya görüntü girişleri çalışmaz ya da kart çalışmaz tuğla olabilir servise gidebilir.
Her şey tamam ama ekran kartı bios olayı büyük sıkıntıdır her zaman için ekran kartına yeni bir özellik katmaz zaten.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Ekran kartı bios'una gerek yok hocam sizin. En başından beri böyle bir şikayetiniz yoktu, sonradan oldu yanlış hatırlamıyorsam.

Driverları güncel tutmanız kafi.

KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Ekran kartı bios'una gerek yok hocam sizin. En başından beri böyle bir şikayetiniz yoktu, sonradan oldu yanlış hatırlamıyorsam.

Yani bios güncellememe gerek yok diyosunuz zaten güncelleteceğim zaman servisine götürürüm teşekkürler tekrardan

KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246

Peki hocam servise götürdüğümüzde biosunu sıfırlasalar ? Onadamı gerek yok

Bahadır Çeneli

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
Bu steamde var bendede yüklü ama demedi öle bişi
Resizable Bar seçeneğini açtığınızda herşey check işaretli gözüküyor mu yoksa bu şekilde uyarı var mı ?
images.jpeg

---Görsel temsilidir---

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri