Yardım Ekran Kartı Çalışıyor Ama Görüntü Yok

Merdo428

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Merhaba dün yeni bir sistem topladım her şey yolundaydı görüntü falan veriyordu ekran kartım ama bugün NVIDIA'da denetim masasında ayarı performansa alınca aniden ekran gitti anakart üzerinde hiçbir arıza ışığı yanmıyor ana kartımda'da ekran yok ama ekran kartını çıkarınca ana kartım'da ekran oluyor.

Sebebi ne olabilir?

bu arada BIOS son sürümde

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Merhaba dün yeni bir sistem topladım her şey yolundaydı görüntü falan veriyordu ekran kartım ama bugün NVIDIA'da denetim masasında ayarı performansa alınca aniden ekran gitti anakart üzerinde hiçbir arıza ışığı yanmıyor ana kartımda'da ekran yok ama ekran kartını çıkarınca ana kartım'da ekran oluyor.

Sebebi ne olabilir?

ramleri çıkarın ekran kartınıda çıkarın tekrar takın

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
866

Sebebi ne olabilir?

bios pilini çıkarın psu kablosunu çekin bikaç kez power tuşuna basın sonra 30dk bekleyin pili tekrar takın belki düzelebilir

KS

Merdo428

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
bios pilini çıkarın psu kablosunu çekin bikaç kez power tuşuna basın sonra 30dk bekleyin pili tekrar takın belki düzelebilir
Ekran kartından görüntü aldım bu seferde işlemci gözükmüyor ama dxdiag bölümünde işlemcim gözüküyor

Ravenloft

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
İşlemci nerede görünmüyor? Anakart işlemciyi görmüyorsa sistem nasıl açıldı? Nvidia denetim masası ayarlarında görünmüyorsa aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcılarını kontrol et. Belki disable durumda kalmış olabilir.

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
175
İşlemci görmezse sistem açılmaz ki aga :D

KS

Merdo428

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
İşlemci görmezse sistem açılmaz ki aga :D
Orası öyle’de aygıt yöneticisinde falan işlemci adı yazmıyor sorun burda 😂

İşlemci nerede görünmüyor? Anakart işlemciyi görmüyorsa sistem nasıl açıldı? Nvidia denetim masası ayarlarında görünmüyorsa aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcılarını kontrol et. Belki disable durumda kalmış olabilir.
Görüntü bağdaştırıcılarında amd ryzen 7 7700x yazmıyor sadece nvidia var

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri