Bardak altlığı öneririm
Bütçe nedir?6700 xt elite aorus için
500₺ ya da dikey kullanmak mı mantıklı thermaltake g33 kasadaBütçe nedir?
AORUS kart biraz fazla kalın. Önce bir dikey takın kartı ve cam ile arasındaki mesafeyi ölçün. Eğer 1.5cm kadar boşluk varsa minimum böyle kullanılabilir ama daha az ise boşluk dikey kullanmak için Unversel Vertical Holder almak gerekebilir. Yada Bir ekran kartı destek aparatı alacaksınız. Önce ölçün dediğin gibi.500₺ ya da dikey kullanmak mı mantıklı thermaltake g33 kasada
Eğer kullandığınız ara PCIe kablosu kötü veya kartın ihtiyacı olan sürümden düşük değilse herhangi bir performans kaybı söz konusu değil.Ekran kartının fanları bize dönük olduğunda performans kaybı olmuyor mu ?
2 cm mesafe kalıyorAORUS kart biraz fazla kalın. Önce bir dikey takın kartı ve cam ile arasındaki mesafeyi ölçün. Eğer 1.5cm kadar boşluk varsa minimum böyle kullanılabilir ama daha az ise boşluk dikey kullanmak için Unversel Vertical Holder almak gerekebilir. Yada Bir ekran kartı destek aparatı alacaksınız. Önce ölçün dediğin gibi.
Sıcaklık bazlı sorun olacağını sanmıyorum. Böyle bir kullanın derim. PCIe Riser Kablo var mı?2 cm mesafe kalıyor
Aparat alıp arkadaki slota takarsanız daha fazla boşluk elde edersiniz. Muhtemelen bütçenizi 100-150 TL aşabilir.2 cm mesafe kalıyor
Hayır yok nasıl yapıcağımıda bilmiyorum![]()
PCIe 4.0 aparatlara baktım ama çok pahalılar. 1500 TL bütçelerden başlıyor. O fiyata çıkınca COOLERMASTER Universal PCI-e 4.0 Riser Dikey Ekran Kartı Aparatı - 1.795 TL böyle holder dahil kit almak daha mantıklı.Hayır yok nasıl yapıcağımıda bilmiyorum![]()
Ekran kartını evdeki herhangi bir şey kullanarak desteklersin, ücretsiz.En iyisi kartı dikmemek![]()
En iyisi kartı dikmemek![]()