Riser kabloyu slota düzgün taktınız mı? Görsel paylaşabilir misiniz?Akasa riser pro 3.0 ekran kartı dik tutma aparatı
Evet çalışıyorDik tutma aparatı yerine direk anakarta taktığınızda çalışıyor mu ekran kartı
Eski haline çevirdim şuan resmi yok ama düzgün taktım fefalarca takıp çıkarmama rağmen çalışmadı, forumlara baktım anakartı pcı 3 yapınca çözülmüş çoğu kişide ama bende düzelmedi,daha önce color master kablosunu almıştım onda da görüntü gelmemiştiRiser kabloyu slota düzgün taktınız mı? Görsel paylaşabilir misiniz?
Evet, riser kablolarda PCI versiyonu değiştirmek sorunu çözüyor.Eski haline çevirdim şuan resmi yok ama düzgün taktım fefalarca takıp çıkarmama rağmen çalışmadı, forumlara baktım anakartı pcı 3 yapınca çözülmüş çoğu kişide ama bende düzelmedi,daha önce color master kablosunu almıştım onda da görüntü gelmemişti
Akasa ne kadar iyidir tartışılır zaten dostum. O kablonun çok iyi olacağını düşünmüyorum. Ayrıca B550 PCie 4.0 var kablo almak istiyorsan PCie 4.0 kablo alırsan daha iyi olur. Bence çok fazla deneyip kartı sıkıntıya sokma sök at kenara. Kartıda bozma boş yere zarar olmasın.Aparat olmadan takınca çalışıyor