ekran kartı driver hakkında

Black-x

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Merhaba arkadaşlar monitörüm 2 saniyeliğine kapanıp açılması sorunu üzerine asusu aradım ve çözümleri adım adım yürütmemi ve sorunun nereden kaynaklandığını ilk önce bulmamı istediler. bende onlara ekran kartım geldiğinde sürücüsünü eskisi üzerine kurduğumu söyledim ve bana eskilerini silip yüklemek daha sağlıklı olacağını söyledi sizce böyle bir şeye gerek var mı?

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Servis söylediyse deneyin hocam. DDU ile temiz silip, uygun driver'ı yükleyerek deneyin hocam.

Kart neydi bu arada?

KS

Black-x

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Servis söylediyse deneyin hocam. DDU ile temiz silip, uygun driver'ı yükleyerek deneyin hocam.

Kart neydi bu arada?
hocam benim monitördeki sorun şu bu olay pc açıkken 10 saatte toplasan en fazla 2 kez oluyor ama normalde 1 kere oluyor ekran 2 saniyeliğine gidiyor o sırada kasaya bakıyorum çalışıyorum ama sorunu anlamadım servis hz değerlerini değiştirin dedi kabloyu değiştirin sürücüleri yeniden yükleyin falan dedi bakalım ne olacak inş ekran kartında falan bir sorun çıkmaz

KS

Black-x

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21

Kart neydi bu arada?
hocam bu arada ddu ile herhangi bir sorun olurmu ekran kartında bozulma vs?

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
hocam benim monitördeki sorun şu bu olay pc açıkken 10 saatte toplasan en fazla 2 kez oluyor ama normalde 1 kere oluyor ekran 2 saniyeliğine gidiyor o sırada kasaya bakıyorum çalışıyorum ama sorunu anlamadım servis hz değerlerini değiştirin dedi kabloyu değiştirin sürücüleri yeniden yükleyin falan dedi bakalım ne olacak inş ekran kartında falan bir sorun çıkmaz
Dedikleri gibi deneyin hocam. Bana da ciddi bir sorun gibi gelmedi. Benim eski hdmi kablom da böyle bir sorun yapıyordu mesela.

KS

Black-x

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Dedikleri gibi deneyin hocam. Bana da ciddi bir sorun gibi gelmedi. Benim eski hdmi kablom da böyle bir sorun yapıyordu mesela.
hocam ddu ile kaldırdıktan sonra tekrar yüklemek için ne yapmamız gerek güvenli moda giriyomda

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
hocam ddu ile kaldırdıktan sonra tekrar yüklemek için ne yapmamız gerek güvenli moda giriyomda
Güvenli modda ya da çıkıp normal olarak açtıktan sonra yeni kuracağınız driverı kurmalısınız

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Sürücüyü sitesinden indirip kurarsınız çok fazla bir şey istemiyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri