Ekran Kartı Driver Sorunu

Selimvuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar,
Geçen hafta özellikleri şöyle olan bir sistem topladım;
Intel 7100 i3 3.90Ghz
Nvidia Geforce Gtx1050 2Gb
8 Gb Ram
Windows 10 Home 64 bit

Nvidia nın resmi sitesine girip ekran kartıma uygun driver'ı yüklediğim de bu windows sürümü ile uyumlu değil hatası alıyorum. Daha önce kurduğum bir driver da yok.

Diğer eksik driver'ları Driver Booster ile yükledim.(Yaklaşık 12 tane).
Windows Update ise ölüm gibi Nvidia Display güncellemesi yaptığını söylüyor ama saatlerce %6 da..

Sanırım ekran kartı sürücüleri yüklü olmadığı için microsoft temel görüntü bağdaştırıcı kullanılıyor ve en ufak oyunda bile kasmalar yaşıyorum.
Çokta anlamıyorum doğrusu hatam varsa k.bakmayin :)
Teşekkürler.

KS

Selimvuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dediklerinizi yaptim ancak hala aynı hatayı alıyorum, Windows bu sürümüyle uyumlu değil.
Sanırsam Windows 10'un eski bir versiyonunu kullanıyorum ve gtx10 serisi kartlar bu versiyonu desteklemiyor. Şuan güncelleniyor bakalım sonuç değişecek mi.

kanaxka0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
S.A DÜN KATILDIM GRUBA AYNI SORUN BEDEDE VARDI EN SONUNDA EKRAN KARTINI SÖKÜP GERİ TAKICAKTIM AMA VİDA İÇİN TORNAVİDALAR YOKTU BENDE HARDDİSKİ SÖKTÜM GERİ TAKTIM SONRA AYGIT YÖNETİCİSİNE GELMİŞ EKRAN AKRTI GÜNCEL DRİVERİNİ ATTIM VE KULLANIYORUM BENCE HARD DİSKİNİZİ SÖKÜP GİRİŞ YERLERİNE ÜFLEYİN SORUNUNUZ BÜYÜK Bİ İHTİMALLE ÇÖZÜLECEK ARKADAŞLAR YAPIP İŞİNE YARAYACAKLARIN Bİ HAYIR DUASINI ALIYIM YETER

sametdogan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Usta bi konuda bana yardimci olabilir misiniz lütfen.. Yeni cihaz aldım. i7 işlemci 8 gb ram 4 gb AMD Ekran kartim var. Windows 10. Hiç bir oyunu sorunsuz oynayamıyorum. Ekran kartı driveri güncel indirdim kurdum. Pes 2013 bile kasıyor. Ne yapmam gerekir yardımcı olabilir mısınız?

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
sametdogan' Alıntı:
Usta bi konuda  bana yardimci olabilir misiniz lütfen.. Yeni cihaz aldım. i7 işlemci 8 gb ram 4 gb AMD Ekran kartim var. Windows 10. Hiç bir oyunu sorunsuz oynayamıyorum. Ekran kartı driveri güncel indirdim kurdum. Pes 2013 bile kasıyor. Ne yapmam gerekir yardımcı olabilir mısınız?

Kendi bir konu açıp paylasirsaniz size ordan yardımcı olacağım :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri