Ekran Kartı Driver Yükleme Sorunu

MehmetKokcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba değerli üyeler ve kıymetli adminler,

Sorunum şu 17 gün önce 1030 ekran kartından 1050 ti gaming x ekran kartına geçiş yaptım 17 gün boyunca çokta güzel kullandım fakat 1-2 gün önce ekran kartına gelen driver güncellemesinden sonra monitörüm de görüntü gidip gidip gelmeye başladı ve an itibari ile görüntü hiç gelmemeye başladı. Onboard bağlanarak driverleri kaldırdım daha sonra ekran kartını taktım ve eski sürüm driver yüklemek istedim fakat gene aynısı oldu driveri yüklediğim an monitör de görüntü tamamen gidiyor onboard açıp yüklenene driveri silene kadar da görüntü gelmiyor maalesef bunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilir misiniz ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
MehmetKokcu' Alıntı:

Sorunum şu 17 gün önce 1030 ekran kartından 1050 ti gaming x ekran kartına geçiş yaptım 17 gün boyunca çokta güzel kullandım fakat 1-2 gün önce ekran kartına gelen driver güncellemesinden sonra monitörüm de görüntü gidip gidip gelmeye başladı ve an itibari ile görüntü hiç gelmemeye başladı. Onboard bağlanarak driverleri kaldırdım daha sonra ekran kartını taktım ve eski sürüm driver yüklemek istedim fakat gene aynısı oldu driveri yüklediğim an monitör de görüntü tamamen gidiyor onboard açıp yüklenene driveri silene kadar da görüntü gelmiyor maalesef bunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilir misiniz ?

Sürücü sorunlu olabilir. Önceki sürüm sürücüyü indirip kurun. Şuan ki sürüm 430.86 bir önceki sürüm 430.64 bu linkte. Sürücü 1050 Ti için ve Windows 10 x64 link. Eğer farklı bir Windows kullanıyorsanız Arşiv Sürücüleri bu bağlantıdan 430.64 kodlu işletim sisteminize uygun sürücüyü kurun. 430.86 sürücüsünden sonraki sürüm çıkmadan sürücünüzü güncellemeyin.

KS

MehmetKokcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
MehmetKokcu' Alıntı:

Sürücü sorunlu olabilir. Önceki sürüm sürücüyü indirip kurun. Şuan ki sürüm 430.86 bir önceki sürüm 430.64 bu linkte. Sürücü 1050 Ti için ve Windows 10 x64 link. Eğer farklı bir Windows kullanıyorsanız Arşiv Sürücüleri bu bağlantıdan 430.64 kodlu işletim sisteminize uygun sürücüyü kurun. 430.86 sürücüsünden sonraki sürüm çıkmadan sürücünüzü güncellemeyin.

Öncelikle teşekkür ederim yanıtınız için,

Belirtmiş olduğunuz işlemleri defalarca yaptım fakat tam driveri yüklemek için setup dosyasını açıyorum "ileri" seçeneğine tıklıyorum yükleme işlemi yaptığında ekran gidiyor hangi sürüm olursa olsun hep aynı şey oluyor dünden beri kafayı sıyırmak üzereyim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sistemi güvenli modda başlatın DDU bu yazılım ile sürücüyü silin. Eğer sürücü kaynaklıysa bu işlemden sonra düzelmesi gerek sonra bir önceki yazıda belirttiği eski sürümü kurun. Sonuç aynı olursa sorun sürücü kaynaklı değildir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri