Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam ben 2 hafta önce yeni bir ekran kartı amd r7 240 gpu testlerinde ortalama normal ekran kartlarında 6 verirken benim yeni aldıgım ekran kartı %3 performans veriyor userbenchmark verilerine göre söylüyorum sizce nedeni ne olabilir
Kart performans ve yük durumu puanlamayı düşürebilir veya yükseltebilir. İşlemci ve RAM doğrudan bu durumu etkiler. Yani genel bileşen olarak benzer seviyedeki makineler ile kıyaslama yapmalısınız. Farklı konfigürasyonlara sahip bir çok sisteme aynı ekran kartı ile test yaparsanız sonuç farklı olacaktır durum bundan ibaret.
İyide size detaylıca yazdım bileşen seçimi oyundan oyuna fark yaratır. Örneğin daha kötü sistem dediğiniz sistemdeki işlemci farkı INTEL veya AMD gibi yada RAM frekans farkları veya güç PSU daha iyiyse oda etki eder yani pek çok şey etki eder bu duruma. Eğer sürücü bazlı yada Windows sorun yoksa ki bunu sürücü kaldır kur işe yaramaz ise format at öyle bak yaparak anlarsınız donanım farkından oluşuyordur sorun.
Kuzeninizdeki işlemci E6 hangi model şundan soruyorum sizin işlemciniz 2.7 GHz hızında o işlemci daha yüksek frekanstaysa bundan dolayıdır fark. Ayrıca RAM olarak 4 GB 2+2 GB ise buda FPS 'i ve performansı arttırır.
E6550 intel işlemcisi 2.33 ghz
2+2 800 mhz
Benim
2+2 1333 mhz
İşlemci ghz 2.70
Dünyada yapılan bütün sistemlerde en kötü performansı veren benim ekran kartı