Ekran kartı fanları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ali Deveci

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocalarım merhabalar. Ben amerikadan bir ekran kartı sipariş ettim arkadaşım getirdi. Bugün hemen heyecanla taktım kartı. Ancak bir oyun açılana kadar sürekli fanlar çalıştı durdu çalıştı durdu. Denemek için bir oyun açtım. oyun açıkken sıcaklık 61 derece olunca düzgün çalışmaya başladı bu normal bir şey midir? Mesela internette gezinirken sürekli çalışıp duruyor ve garip bir ses çıkarıyor.
Evga Geforce GTX 1660ti XC Ultra Gaming modeli

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kullandığınız kartın 60 dereceye kadar fanların dönmeme özelliği var ve gerektiğinde tek fan dönme gibi değişik senaryolarda çalışma özellikleri var. Piyasanın en kaliteli kartlarını yapan firmaların başında gelir EVGA firması sorun yok kartınızda. Precision X1 yazılımını indirin kurmadıysanız fan ayarlarını bir kontrol edin.

KS

Ali Deveci

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teşekkür ederim. Daha sürücülerini bile yükleyemedim şu windows update yüzünden internetimi sömürüyor :)  o bitince inşallah önce sürücüsünü yükleyeceğim sonra da ismini verdiğiniz programı kurup bakacağım. Teşekkür ederim verdiğiniz değerli bilgiler için.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ali Deveci' Alıntı:
Teşekkür ederim. Daha sürücülerini bile yükleyemedim şu windows update yüzünden internetimi sömürüyor :)  o bitince inşallah önce sürücüsünü yükleyeceğim sonra da ismini verdiğiniz programı kurup bakacağım. Teşekkür ederim verdiğiniz değerli bilgiler için.

Sürücü ve yazılımlar en iyi ve sağlıklı deneyim için önemli sonuçları bildirirsiniz.

KS

Ali Deveci

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam söylediklerinize baktıktan sonra tüm ayarları yapıp oyuna girdim. Genelde pubg oynuyorum 150+ fps alıyorum e sporcu ayarlarıyla benim için şahane bir seçim oldu teşekkürler her yardımınız için :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ali Deveci' Alıntı:
Hocam söylediklerinize baktıktan sonra tüm ayarları yapıp oyuna girdim. Genelde pubg oynuyorum 150+ fps alıyorum e sporcu ayarlarıyla benim için şahane bir seçim oldu teşekkürler her yardımınız için :)

Güzel FPS değerleri, hayırlı kullanımlar.

İsterseniz, kartınız OC versiyon ve kaliteli bir soğutmaya sahip. OC Scanner ile otomatik OC deneyebilirsiniz kartınızın maksimum potansiyelini bulup kullanmak için. OC Scanner özelliği iyi bir OC değerini bulup kartınızı siz uğraşmadan OC eder. Precision X1 yazılını kullanacaksınız kolay bir işlem EVGA Precision X1 bu linkte SCAN yazan buton OC Scanner özelliğini çalıştırıyor, meraklıysanız bu konulara bir bakın derim.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri