Ekran Kartı Fanlarım Dönmüyor

Cirit

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Olay dün yaşandı sistemime 2. bir ssd taktım sonrasında kurulumunu yapıp açtım 1 2 saat bakındım sonra tam kapatırken ekran kartımın fanlarının dönmediğini fark ettim ardından CS:GO girdim, test için belki otomatiktir diye ama yine dönmedi 60 C ye kadar çıktı ve bende sistemi kapattım nedenini anlayamadım.Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim

Ekran Kartı:MSI GTX 1650 Gaming

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ekran kartınızın fanları 60 dereceye kadar dönmeyen bir sisteme sahip. Fan ömrünü uzatmak için yapılan bir şeydir bu. Zero fan , zero rpm veya 0dbi fan diye geçer ekran kartı yazılımlarında açıp kapatabilirsiniz bu ayarı.

KS

Cirit

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ekran kartınızın fanları 60 dereceye kadar dönmeyen bir sisteme sahip. Fan ömrünü uzatmak için yapılan bir şeydir bu. Zero fan , zero rpm veya 0dbi fan diye geçer ekran kartı yazılımlarında açıp kapatabilirsiniz bu ayarı.

nasıl kapatıcam fanlar dönmeyince ufak çaplı kalp krizi geçiriyorumda

ugur.gozaydin' Alıntı:

nasıl kapatıcam fanlar dönmeyince ufak çaplı kalp krizi geçiriyorumda

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
MSI Afterburner yazılımını kurun ve Fan speed yanındaki anahtar simgesine basıp ayarı kontrol edin. Detaylarını bilemiyorum nasıl olduğunu bu yazılımda.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri