Ekran Kartı Fps Drop + %100 çalışmama sorunu Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

matsu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar, videoya kaydettim 7-8 saniye arasında gerçekleşiyor. İşlemcimin ekran kartı için yetersiz olduğunu düşünüyorum. fakat bu fps drop yapmasınıda o mu sağlıyor?
oyun ayarları 1080p ultra

[video=youtube]https://youtu.be/2eCduFdHPZA[/video]

Ryzen 5 1400
Strix Gtx 1070
strix b350-f
16 gb ram 3000mhz
250ssd + 250hdd (iki harddiske ayrı olarak oyunları kurup denedim sonuç aynı oldu)
650 +80 corsair psu

Yakup Altundal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ben bir takılma felan görmedim ama sadece fps düşüşü var. Gözünü rahatsız etmediği sürece bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Videoda takılma yok ama işlemciniz ekran kartınıza ki ekran kartınız 1660 Ti ile denk bir kart biraz fazla yüke giriyor ve tek çekirdek performansı iyi olmadığından biraz fazla FPS aralığı oluşturuyor hepsi bu yani bir darboğaz yada sorun yok sistemde sadece daha iyi bir işlemci ile dengeli bir FPS oranı yakalayabilirsiniz hepsi bu.

KS

matsu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bir arkadaşımda ryzen 5 2600 vardı onu taktığımda tüm sorun çözüldü. ekran kartı 100de 100 çalışmaya başladı ve hiç drop yaşamadım. ilginiz ve yorumlarınız için teşekkürler. işlemcimi satıp üstüne bir miktar ekleyip 2600 almayı düşünüyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sorunun bu olduğu net olmasa da belli idi zaten sorunun ne olduğunu bulduğunuza sevindim. Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri