Ekran kartı hakkında yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muhammet Ali Arslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba asus gtx 1050 ti ekran kartım vardı gpuda ariza tespit edildi ve iade degişim talebinde bulundum şuanda ise msi gtx 1050 ti gaming x modelini almak istiyorum. Asus ek bir güc istemiyordu ama msi istiyor sanirim kasa i3 7100 msi h110mpro vd 8 gb 2400 mhz ram 420 w psu var eğer msı alırsam psu yeterli olur mu overclock durumunda bir sikinti cikarir mi? Bu konu hakkında gorus ve fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden okuyan ve fikir beyan eden herkese sonsuz tesekkurler :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
PSU 'nuz 80+ Bronze sertifikalı ise 344W güç verebilir sadece 80+ ise 336W verebilir ve sisteminiz için minimum istenilen değer yük altındayken yani oyun vs. iş yaparken maksimum 300W a kadar güç gerekiyor ve bu dediğim sertifikalardan birine sahipse güç kaynağınız sıkıntı olmayacaktır. Ama sertifikasız ise verebildiği güç çok azalır ki birde 4-5 yılı geçmiş bir güç kaynağı ise dahada kötü durumda olabilir güç akışı.

KS

Muhammet Ali Arslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Psu yeni bilgisayar yeni 3 4 aylık bir sistem psu kasayla birlikteydi kasa rampage g01 modeli psu'yu henüz hiç görmedim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri