Yardım Ekran Karti Hatasi

arda1283

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba bu sorunu 1.5 ay önce yaşamaya başladı şu şekilde bir şey oluyo bilgisiyardaki mouse imleci dönüyor ve duruyor veya bazen ekran direkt donuyor veya hiç bir tepki vermiyor bütğn fanlar dehşet derecede hızlı dönmeye başlıyor ve bilgisiyarı hiç bir şekilde kullanamıyorum bu ekrandaki hatayı veriyor ne yapmam lazım

Ekli dosyalar

• IMG_20250923_192438_780.jpg
    IMG_20250923_192438_780.jpg
    3.2 MB · Görüntüleme: 21

Geologist

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
66
Merhaba bu sorunu 1.5 ay önce yaşamaya başladı şu şekilde bir şey oluyo bilgisiyardaki mouse imleci dönüyor ve duruyor veya bazen ekran direkt donuyor veya hiç bir tepki vermiyor bütğn fanlar dehşet derecede hızlı dönmeye başlıyor ve bilgisiyarı hiç bir şekilde kullanamıyorum bu ekrandaki hatayı veriyor ne yapmam lazım
Hangi oyunu oynamaya çalışırken alıyorsunuz bu hatayı? Benzer bir hatayı ben de almıştım ama oyun kaynaklı bir problemdi dosyalarda bozulma olmuştu.

KS

arda1283

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hangi oyunu oynamaya çalışırken alıyorsunuz bu hatayı? Benzer bir hatayı ben de almıştım ama oyun kaynaklı bir problemdi dosyalarda bozulma olmuştu.
Başlık:
Bilgisayar Donuyor, Fanlar Hızlanıyor – Yardım

Merhaba, yaklaşık 1.5 aydır bilgisayarımda şöyle bir sorun yaşıyorum:

- Bilgisayarı kullanırken mouse imleci bir anda takılıyor veya ekran komple donuyor.
- Hiçbir tuşa tepki vermiyor.
- O sırada bilgisayardaki tüm fanlar aniden çok hızlı dönmeye başlıyor.
- Bilgisayarı bu durumda sadece reset atarak kapatabiliyorum.
- Bazen ekranda hata mesajı çıkıyor (gerekirse ekran görüntüsünü ekleyebilirim).

Sistemim:
- Ekran Kartı: Galax RTX 5080 EX Gamer OC
- İşlemci: Ryzen 7 9700X
- Anakart: ASUS ROG Strix B850-A Gaming
- PSU: MSI MAG 850W
- RAM: Corsair 32GB 6000 MHz
- Soğutma: Thermalright Frozen Warframe 420mm sıvı soğutma + Lian Li fanlar (alt kısımda)

Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir, nasıl çözebilirim? Yardımcı olabilir misiniz? Bu sekilde

KS

arda1283

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Başlık:
Bilgisayar Donuyor, Fanlar Hızlanıyor – Yardım

Merhaba, yaklaşık 1.5 aydır bilgisayarımda şöyle bir sorun yaşıyorum:

- Bilgisayarı kullanırken mouse imleci bir anda takılıyor veya ekran komple donuyor.
- Hiçbir tuşa tepki vermiyor.
- O sırada bilgisayardaki tüm fanlar aniden çok hızlı dönmeye başlıyor.
- Bilgisayarı bu durumda sadece reset atarak kapatabiliyorum.
- Bazen ekranda hata mesajı çıkıyor (gerekirse ekran görüntüsünü ekleyebilirim).

Sistemim:
- Ekran Kartı: Galax RTX 5080 EX Gamer OC
- İşlemci: Ryzen 7 9700X
- Anakart: ASUS ROG Strix B850-A Gaming
- PSU: MSI MAG 850W
- RAM: Corsair 32GB 6000 MHz
- Soğutma: Thermalright Frozen Warframe 420mm sıvı soğutma + Lian Li fanlar (alt kısımda)

Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir, nasıl çözebilirim? Yardımcı olabilir misiniz?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri