Trendyolda 8700 liraya rx6700xt var sizce alınır mı kullanılmış veya minnig yapılmış kart çıkar mı? diğer bir soruda aldğım karta hangi testleri yapmalıyım sağlam ve 0 olduğunu anlamak için
Güvenilir satıcı değilse almaTrendyolda 8700 liraya rx6700xt var sizce alınır mı kullanılmış veya minnig yapılmış kart çıkar mı? diğer bir soruda aldğım karta hangi testleri yapmalıyım sağlam ve 0 olduğunu anlamak için
26 tane yorum bir tanesi kullanılmış kart gönmderdğini yazmış biride yanlışl fatura kesip düzelttğini iyi yorumlarda var ama bilemedim..Güvenilir satıcı değilse alma
Model ne peki ? Yani asus mu saphire mi26 tane yorum bir tanesi kullanılmış kart gönmderdğini yazmış biride yanlışl fatura kesip düzelttğini iyi yorumlarda var ama bilemedim..
Model ne peki ? Yani asus mu saphire mi
![]()
ASUS Radeon Rx 6700 Xt Oc 12gb 192bit 2433mhz Gddr6 Pcı-express 4.0 Ekran Kartı - Fiyatı, Yorumları
Radeon Rx 6700 Xt Oc 12gb 192bit 2433mhz Gddr6 Pcı-express 4.0 Ekran Kartı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
sapphire pulse nasıldır peki performans ve ısınma olarak asustan kötü mü biraz bilgi alabilir miyimBunu al daha mantıklı asus güvenemedim o fiyata![]()
Sapphire RX 6700 XT Pulse 11306-09-20G 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sapphire RX 6700 XT Pulse 11306-09-20G 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sapphire RX 6700 XT Pulse 11306-09-20G 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 12.299,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yok iyidir bakabilirsin yt densapphire pulse nasıldır peki performans ve ısınma olarak asustan kötü mü biraz bilgi alabilir miyim
teşekkürler bakacam pc den anlıyor gibisiniz bir soru daha sorabilir miyim?Yok iyidir bakabilirsin yt den
Tabiki pc den anlamasam mod olmazdımteşekkürler bakacam pc den anlıyor gibisiniz bir soru daha sorabilir miyim?
gamepower horizon bir kasam var uzaktan kumanda ile farnları ve renk ayarını yapıyordum 3 gün önce gece çalışan şey gündüz çalışmaz oldu arka kapağı açtım vs baktım içine bişey yok kontrölcü yerinde duruyor çıkan kablo vs yok gibi kasanın üstünden düğmesi var ışıkları açma kapama oda çalıoşıyor kumandaya yeni pil denedim yine olmadı ve kumandaya basınca önünde kırmızı ışık yanıyor sorun ne olabilir neden bir anda gitmiş olabilir fikriniz var mı?Tabiki pc den anlamasam mod olmazdım![]()
Belki alıcısı bozulmuşturgamepower horizon bir kasam var uzaktan kumanda ile farnları ve renk ayarını yapıyordum 3 gün önce gece çalışan şey gündüz çalışmaz oldu arka kapağı açtım vs baktım içine bişey yok kontrölcü yerinde duruyor çıkan kablo vs yok gibi kasanın üstünden düğmesi var ışıkları açma kapama oda çalıoşıyor kumandaya yeni pil denedim yine olmadı ve kumandaya basınca önünde kırmızı ışık yanıyor sorun ne olabilir neden bir anda gitmiş olabilir fikriniz var mı?
alıcısı nerde oluyor ve bunu nasıl düzeltebilirm yeniden kontrolcü almam gerekiyor?Belki alıcısı bozulmuştur
Bilgim yok malesef eğer tuş çalışıyorsa ordan degistirebilirisnizalıcısı nerde oluyor ve bunu nasıl düzeltebilirm yeniden kontrolcü almam gerekiyor?
fanların hızını kontrol edemiyorum bu defada peki bunun için bilgisayar tamircisine mi gitmem gerekiyor kim anlar bu işlerdenBilgim yok malesef eğer tuş çalışıyorsa ordan degistirebilirisniz
Yeni bir kumanda ile deneyin yada firmaya yazın onlar sizle iletişime geçebilirfanların hızını kontrol edemiyorum bu defada peki bunun için bilgisayar tamircisine mi gitmem gerekiyor kim anlar bu işlerden
Tamamdır teşekkür ederimYeni bir kumanda ile deneyin yada firmaya yazın onlar sizle iletişime geçebilir
Rica ederimTamamdır teşekkür ederim![]()