bundan 2 ay önce pc drop sorunum vardı işlemcimi ve ssd imi değiştirdim sorunum hala devam ediyor ekran kartından şüpheleniyorum ekran kartım RX 580 8GB 256 BİT Msı Armor modeli boşta 54 derece sıkıntı ekran kartında olabilirmi
mesh tek fan varKasanızın hava akışı nasıl ?
Önü cam mı ? Mesh mi ?
Kasada egzoz fanından başka tek fan varsa oda ısınmaya sebep olabilir.mesh tek fan var
kasa ve ekran kartı önerin varmıKasada egzoz fanından başka tek fan varsa oda ısınmaya sebep olabilir.
Bi kasa için tek fan yetersiz.
Bütçe belirtirsen sevinirim.kasa ve ekran kartı önerin varmı
ekran kartı için 7500Bütçe belirtirsen sevinirim.
Kasa için ne kadar ?
Ekran kartı için ne kadar ?
Hocam aynı ekran kartı bende var. Bildiğim kadarıyla fan ömrünü arttırmak için (ekran kartına zarar vermediği sürece) fanlar dönmüyor. İsterseniz radeon software den ayarlayabilirsiniz.bundan 2 ay önce pc drop sorunum vardı işlemcimi ve ssd imi değiştirdim sorunum hala devam ediyor ekran kartından şüpheleniyorum ekran kartım RX 580 8GB 256 BİT Msı Armor modeli boşta 54 derece sıkıntı ekran kartında olabilirmi
Bu kasa daha iyi değil midir hocam? https://www.akakce.com/bilgisayar-k...ower-gaming-oyuncu-kasa-fiyati,875873061.htmlEkran kartı;
Kasa olarak;![]()
Sapphire Radeon RX 6700 Pulse 10GB GDDR6 160 Bit Ekran Kartı
Sapphire Radeon RX 6700 Pulse 10GB GDDR6 160 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Asus TUF Gaming GT301 ARGB Fanlı ATX Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming GT301 ARGB Fanlı ATX Kasa fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming GT301 ARGB Fanlı ATX Kasa özelliklerini incele, 3.551,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com