EKRAN KARTI ISINMASI VE F16 GİBİ DÖNMESİ.

serkan47

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam selamün aleyküm kolay gelsin arkadaşlar bana çok acil yardımcı olmanız lazım bir konu var pc min fanı çok ama çok ısınıyor valorant oyununa girdiğimde f16 gibi bir ses çıkarıyor ki aklım duruyor sinirlenip oyundan çıkıyorum 

PC ÖZELLİKLERİM BUNLAR 

işlemci AMD Ryzen 5 1600 six-core processor 

ekran

CİHAZ 
AD.RADEON RX 580 series

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sistem güncellemelerinizi yapıp biosu en güncel seviyeye alınız.Ayrıca bizimle CPU ve GPU kullanımını paylaşabilir misiniz ?

KS

serkan47

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam gpu falan ne tam olarak bilgim yok sistemlerim güncellemeler yazdım başlattan onları yaptım orası sorunsuz bence gpu ya falan nerden bakıcam

CPU  AMD Ryzen 5 1600 six-core processor  (12 CPUS) -3,2 GHZ

GPU SU  RADEON  RX 580 SERİES BUYRUN HOCAM 

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
CPU işlemci GPU ekran kartının kısaltılmış isimleridir. MSI Afterburner yazılımda sistem kullanım bilgilerini gösterebiliyorsunuz oyunda bu CPU ve GPU bilgilerinin kullanımlarını frekans yük ve sıcaklık olarak ekstra birde RAM ve FPS durumunuzu bu MSI AF yazılımı ile oyun oynarken gösteren görüntüler kaydedin yine MSI AF yazılımda fotoğraf çekme özelliğide var bunu kullanabilirsiniz tuşunu tam hatırlamıyorum yazılımı biraz kurcalayın. 

MSI AF yazılmında bu değerleri göstermeyi bilmiyorsanız MSI Afterburner OSD Gösterme diye internette araştırın video veya makale bulursunuz yazılımın bu değerleri gösterme yei ile alakalı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri