Ekran kartı kasa uyumu

Nebican Edi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Nebican Edi' Alıntı:
Çok teşekkürler yorumun için kafayı yiyecektim :rolleyes:  peki 200 tl fazla verip bu alınabilirmi ve kaç cm bu kartın boyutu ?

https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-geforce-gtx1070ti-gaming-8gb-gddr5-256-bit-ekran-karti-pmu412620

Bu kart diğer ilk seçtiğiniz ASUS karttan hem daha iyi soğutmaya sahip hemde frekan olarak daha yüksek. Bu kartı tercih etmeniz daha iyi bir karar olur yada başka kartlara bakabilirsiniz. Kartın boyu 28 CM ve sizin seçtiğiniz kasanın desteklediği maksimum ekran kartı uzunluğu 39.8 CM yani rahatlıkla piyasadaki tüm kartları takabilirsiniz bu kasaya 39.8 CM 'e yaklaşan ekran kartı yok zaten.

KS

Nebican Edi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teşekkürler yardımınız için en başta gösterdiğim kartın referans tasarımı olduğunu bilmiyordum. sanırım bu sebeple diğerlerinden biraz ucuz

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Nebican Edi' Alıntı:
Teşekkürler yardımınız için en başta gösterdiğim kartın referans tasarımı olduğunu bilmiyordum. sanırım bu sebeple diğerlerinden biraz ucuz

Referans tarasım olduğundan bu fiyata ilk ASUS modeli. Ayrıca söylediğin Gigabyte modeline kadar paran yetiyorsa o kart yerine ASUS ROG-STRIX-GTX1070TI-A8G-GAMING - 3.533,28 TL bu kartı alabilirsin, üstelik yanında Call Of Duty Black Ops 4 hediyeli bence gayet iyi fiyat.

KS

Nebican Edi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
1070 Tİ  için i5 8400 ile kullanmayı düşünüyorum.1070 Tİ ın tam performansını bu işlemci ile alabilirmiyim ? yoksa i7 şartmı ?

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Yok, 8400 ,1070 Ti için yeterlidir.
Ancak az bekle bence,aynı fiat aralığında az bi fark ile,9600K işlemciler geliyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
i5 8400 GTX 1080 'e kadar yeterli bir işlemci sıkıntı çekmezsiniz. Ama ileri dönük bir sistem isterseniz aynı fiyat bandına Ryzen R5 2600 alabilirsiniz. Hem daha yüksek bellek frekanslarına AMD serisinin tüm anakart çipsetleri izin veriyor INTEL 'de sadece Z serisi anakartlar bu yüksek RAM frekanslarına izin veriyor ve Z serisi pahalı anakartlardan oluşuyor bu AMD tercihi sizin için daha iyi bir seçim olabilir diye düşünüyorum. Ayrıca yeni INTEL işlemcilerinin hangi fiyat bandına oturacağını beklerseniz buda iyi bir tercih olacaktır. Paranızın tam olarak karşılığını almak için yeni seri işlemciler gelirken beklemek iyi bir karar olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri