Ekran Kartı Kullanımı Ara Ara Düşüyor

uzaylakna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Arkadaşlar sistemim imza kısmında mevcut, oyunlarda ekran kartı kullanımı %99 sabit kalması gerekirken kalmıyor. Arada 55'lere 70'lere 80'lere düşüyor. FPS çok fazla düşmese de ara ara FPS drop yaratıyor. İşlemcim 4.1 Ghz kadar çıkıyor yer yer darboğaz olacağını sanmıyorum. Sizce sorun nedir ?

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
İmza kısmı boş sende,darboğaz olabilir sisteminde.

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
Oyundan kastın FPS oyunları mı hikaye oyunları mı?

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
Eğer düşük ayarlarda oynuyorsan ekran kartı kullanımı az olması normal ama yüksek ayarlara rağmen böyleyse neden bilemem.

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
Sistem hala iyi ona lafım yok. Çoğu oyuna ve sisteme göre yaşlanıyor, yoruluyor. Ya da ekran kartı vram yetersizliğinden yüzünden de olabilir.

KS

uzaylakna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Sistem hala iyi ona lafım yok. Çoğu oyuna ve sisteme göre yaşlanıyor, yoruluyor. Ya da ekran kartı vram yetersizliğinden yüzünden de olabilir.
Başka bir sorun olduğunu düşünüyorum VRAM zorlanınca uyarı veriyor çünkü hiç almadım.

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
Arkadaşlar sistemim imza kısmında mevcut, oyunlarda ekran kartı kullanımı %99 sabit kalması gerekirken kalmıyor. Arada 55'lere 70'lere 80'lere düşüyor. FPS çok fazla düşmese de ara ara FPS drop yaratıyor. İşlemcim 4.1 Ghz kadar çıkıyor yer yer darboğaz olacağını sanmıyorum. Sizce sorun nedir ?
veam fazla düsük ultrada yada highda oynuyorsan normal

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri