ekran kartı mhz sorusu

Mustafa BORAN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
aklıma kurt düşürdünüz hocam bende sipariş verdim gaming gen'den acaba öyle bişi olabilir mi diye
hocam ne yalan söyliyim çıldırmak üzereyim ayıptır söylemesi 18,660 tl verdim monitör klavye vs. ve bu durum gerçekten hiç hoş bir şey değil.

Mustafa BORAN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
valla hocam herhalde gaming gen öyle bir şey yapmaz diye düşünüyorum
hocam tebilonun kurucuları tanındık kişiler diye biliyorum ne kadar kimdir nedir bilmesemdde öyle diyolar @burakqncel hocamızın başına gelen şeyi beklemezdim ama ne yazıkki böyle bir şey gerçekleşti yani neyin ne olacağı belli değil.

KS

burakqncel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

Mustafa BORAN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
@burakqncel hocam aramışsınız konuşmuşsunuz onlarda size anlatmış ben kendi kargomu sorgulamak için aradım aklıma siz geldiniz ve bir sorayım dedim sonuç olarak aynı sistemden bende aldım ve şüphelendim normal olarak dediğim gibi aramışsınız ve onlarda size anlatmış şu an buraya gelip hala böyle yazmanız ne kadar sağlıklı acaba ?

KS

burakqncel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
@burakqncel hocam aramışsınız konuşmuşsunuz onlarda size anlatmış ben kendi kargomu sorgulamak için aradım aklıma siz geldiniz ve bir sorayım dedim sonuç olarak aynı sistemden bende aldım ve şüphelendim normal olarak dediğim gibi aramışsınız ve onlarda size anlatmış şu an buraya gelip hala böyle yazmanız ne kadar sağlıklı acaba
hocam ben sadece şüphelenmiştim firmanın ismini daha önce hiç duymadığımdan beni aydınlatmaları açısından sorunumu bilgisayarlardan anlayan insanlarla paylaşmak istedim, bilgisayarınız gelince değerleri benimle paylaşın lütfen mHZ değerleri aynı ise sorun olmadığı kanaatine varacağız ve konuyu kapatacağım.

Mustafa BORAN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
hocam ben sadece şüphelenmiştim firmanın ismini daha önce hiç duymadığımdan beni aydınlatmaları açısından sorunumu bilgisayarlardan anlayan insanlarla paylaşmak istedim, bilgisayarınız gelince değerleri benimle paylaşın lütfen mHZ değerleri aynı ise sorun olmadığı kanaatine varacağız ve konuyu kapatacağım.
tamamdır hocam öğleden sonra saat 5e kadar gelmesini planlıyorum öyle söyledi kargo şirketi gelince seni haberdar edeceğim şüphen olmasın.

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
amd aldıysanız asus tercih etmenizi öneririm hem soğutması güzel hem wattman hatası daha az görülüyor

Mustafa BORAN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
hocam iyi hoş diyorusnuz da bütçe farkı var nasıl yapalım.
hayırlısı diyip geçelim olacağı varsa olur

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri