Sapphire tercih edilebilir f/p olarak
çok iyi denmez hocam çünkü 72 derece yüksek bir sayı ama kasa içinde ki hava akışını iyi yaparsanız o sayıyı düşürebilirsinizHocam xfx yük altında 72 dereceyi görüyor sizce iyimidir ?
Ekran kartında 3 fan kasada 4 fan işlemci stok fan varçok iyi denmez hocam çünkü 72 derece yüksek bir sayı ama kasa içinde ki hava akışını iyi yaparsanız o sayıyı düşürebilirsiniz
İşlemci stok soğutucu yetersiz ve ısınınca ekran kartını besleyemez ve onunda performansını düşürür.Ekran kartında 3 fan kasada 4 fan işlemci stok fan var
Hocam işlemcim r5 5600 voltaj düşürme videoları gördüm ve sıcaklık değeri gerçekten düşüyor, voltaj düşürsem ne kadar sağlıklıdır acabaİşlemci stok soğutucu yetersiz ve ısınınca ekran kartını besleyemez ve onunda performansını düşürür.
Uzun sorunsuz kullanım için soğutucu alırsanız çok daha iyi olur. Voltaj düşürürseniz yapacağınız işleme göre performans da biraz düşer. Kısa vadede yine de düşürmeniz iyi olur.Hocam işlemcim r5 5600 voltaj düşürme videoları gördüm ve sıcaklık değeri gerçekten düşüyor, voltaj düşürsem ne kadar sağlıklıdır acaba
Hiç uğraşma bu önereceğim optimizasyonu yap sıcaklık değerleri düşecektir.Hocam işlemcim r5 5600 voltaj düşürme videoları gördüm ve sıcaklık değeri gerçekten düşüyor, voltaj düşürsem ne kadar sağlıklıdır acaba