Ekran kartı model yardım

ertugrulsarikayaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
7BWl.jpg
[/url][/img]

Ben bu ekran kartının modelini bir türlü bulamadım internette tam adı veya yapabilecekleri ve özellikleri hakkında fikri olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
RE: EKRAN KARTI MODEL YARDIM

Kartın üzerindeki kod numaraları ile aratabilirsiniz nette. Örnek olarak ben PCIe bağlantısın olduğu yerdeki LF-R84K kod numarası ile arattığımda HD6750 1GB karta ulaşıyorum.

Ayrıca kartı sisteme takıp tam model adını öğrenebilirsiniz.

KS

ertugrulsarikayaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Peki bu ekran kartına Xeon işlemci ve uygun ram desteği ile 1440x990 da valorant oynamak hayal olur mu 75hz monitörüm var. Valorant açsın diye eski sistemimden çıkardığım bir ekran kartı bu şu an bakamıyorum yanımda olmadığı için muhtemelen HD6750 dir.

ertugrulsarikayaa' Alıntı:
Peki bu ekran kartına Xeon işlemci ve uygun ram desteği ile 1440x990 da valorant oynamak hayal olur mu 75hz monitörüm var. Valorant açsın diye eski sistemimden çıkardığım bir ekran kartı bu şu an bakamıyorum yanımda olmadığı için muhtemelen HD6750 dir.

Yani yedek bir sistem kurup öğrenci evinde minimum ayarlarda kasma yapmadan oynama şansım olur mu bu ekran kartı ile eski bir kasam da var içine uygun Rami alırım büyük ihtimalle Xeon işlemci oluyordur Ankarta da ya da önerebileceğiniz bir işlemci var mı çok minimum bütçe ile maks 400 civarı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Seçtiğiniz Xeon işlemciye bağlı değişir ama 6750 kartı 1080p de LOW ayarlarda 60FPS+ ve Mediun/High ayarlarda 50-60FPS arası değerler alabilirsiniz. Uygun bir işlemci ile sorun yaşamazsınız. Örnek olarak E5-2620 v3 gibi bir işlemci alınabilir.

KS

ertugrulsarikayaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

İşlemci hakkında daha detaylı bir şeyler yazabilirseniz çok müteşekkir olurum hatta anakartla hiç oynamadan sadece alır ve takabilirsem muazzam olur ama maalesef şu an anakartın pin desteği hakkında bir fikrim yok. Ve bu kartın nvdia tarafında muadili ne olabilir acaba?

ertugrulsarikayaa' Alıntı:
İşlemci hakkında daha detaylı bir şeyler yazabilirseniz çok müteşekkir olurum hatta anakartla hiç oynamadan sadece alır ve takabilirsem muazzam olur ama maalesef şu an anakartın pin desteği hakkında bir fikrim yok. Ve bu kartın nvdia tarafında muadili ne olabilir acaba?

Zaten 900p de oynayacağım ve ekranımında 75hz alabildiğini bildiğim için benim adıma çatışmada 75lere düşse bile çok yeterli olur 75-90 FPS alabileceğim çok düşük maliyetli bir sistem süper olur muhtemelen eski kasadaki işlemci 2005-2007 arası pentium bir işlemcidir. Ram olarakta önerilen izi bekliyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Anakart marka modelinizi yazın yardımcı olayım işlemci konusunda. 1080p altına inince işlemciye yük biner ve işlemcinizin izin verdiği kadar FPS alırsınız. Yani işlemcinizi biraz iyi tutmak zorundayız ki sorun yaşamayın.

KS

ertugrulsarikayaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Bütün modelleri öğrendim ekran kartım Radeon hd5600/5700 gözüküyor dxdiagdan. Anakartım ise MSI n1996 bu konfigürasyona minimum harcamayla neler eklersem valorantta FPS alabilirim?

Buna çok kuvvetle muhtemel ramde gerekecek çünkü muhtemelen DDR2 olan 1 GB ram var cihazda valorantı üzmemek gerekir

LordGrimTR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Bilgisayarınızın tüm parçalarını ve max bütçenizi söylerseniz yardımcı olabilirim.

Bildiğim kadarıyla ekran kartı modeliniz PowerColor ATi HD 5670 1GB DDR5.

KS

ertugrulsarikayaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Max 500 harcamak isterim sadece valorant LoL benzeri FPS oyunlarında kullanacağım Xeon takıp ram yükseltip bi ayar çekebilir miyim bilmiyorum
1 GB DDR3 modeli olabilir bu arada.

Anakart MSI n1996
Ekran kartı hd5600/5700
Ram 1gb ddr2 sanırım
İşlemci pentium

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri