Ekran Kartı Montaj

eminncan7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Beyler ekran kartını montajladım ama şu kabloların hangisini takacağımı anlamadım ben de bunu taktım bilgisayarı monitöre bağlamadan power kablosuyla prize takıp açtım ama ekran kartı fanları dönmedi yüke binmediği için mi dönmemiştir yoksa diğer kablo girişini mi takayım?
20230619_220544.jpg

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Hocam ekran kartın kaç pinliyse takıyorsun onları boşta pin kalabilir bu normal. Evet ekran kartına yük binmediği için fanlar çalışmamış olabilir.

Zfx67

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Beyler ekran kartını montajladım ama şu kabloların hangisini takacağımı anlamadım ben de bunu taktım bilgisayarı monitöre bağlamadan power kablosuyla prize takıp açtım ama ekran kartı fanları dönmedi yüke binmediği için mi dönmemiştir yoksa diğer kablo girişini mi takayım?Ekli dosyayı görüntüle 22945
Knki ekran kartında ışık varmı varsa yanıyormu

KS

eminncan7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hocam ekran kartın kaç pinliyse takıyorsun onları boşta pin kalabilir bu normal. Evet ekran kartına yük binmediği için fanlar çalışmamış olabilir.
pinlerin birbirinden ayrı özellikleri var mı yoksa herhangi birisini taksam fark etmez mi bu arada çok gereksiz soru soruyormuş gibi hissediyorum ama bu konuda hiç bilgim yok

Knki ekran kartında ışık varmı varsa yanıyormu
ekran kartının üzerinde herhangi bir rgb veya ışık yok

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
pinlerin birbirinden ayrı özellikleri var mı yoksa herhangi birisini taksam fark etmez mi bu arada çok gereksiz soru soruyormuş gibi hissediyorum ama bu konuda hiç bilgim yok

ekran kartının üzerinde herhangi bir rgb veya ışık yok
Hayır pinler fark etmiyor. Zaten pinleri de yanlış takma ihtimalin yok imkansız yani. Kartı benchmark testine sokabilirsin veya herhangi bir oyun aç bekle biraz fanların devreye girip girmediğine o şekilde bakabilirsin

Hayır pinler fark etmiyor. Zaten pinleri de yanlış takma ihtimalin yok imkansız yani. Kartı benchmark testine sokabilirsin veya herhangi bir oyun aç bekle biraz fanların devreye girip girmediğine o şekilde bakabilirsin
Ayrıca dediğim gibi yük altında olmadığı için dönmüyordur. Çok normal bir durum

Zfx67

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12

Bence de umutu dinle o daha bilgili sanırsam

KS

eminncan7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

Tamamdır hocam çok teşekkürler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri