Merhabalar ekran kartımın yukardakı vidalama yeri biraz yamuk oldugu ıcın vıdayı oraya takamadım tek bır vıda yeterlı olur dıye fazla kurcalamak ıstemedım anakartın ekran kartı slotuna zarar verme gıbı bır durum olurmu yoksa tek vıda yeteri olur mu?
tek vida önermem kac vida takabilirseniz takın ve ekran kartı kac fanlıMerhabalar ekran kartımın yukardakı vidalama yeri biraz yamuk oldugu ıcın vıdayı oraya takamadım tek bır vıda yeterlı olur dıye fazla kurcalamak ıstemedım anakartın ekran kartı slotuna zarar verme gıbı bır durum olurmu yoksa tek vıda yeteri olur mu?
hocam ıkı fanlıda ust vıda yerıyle ekran kartı vıda yerı uyuşmuyortek vida önermem kac vida takabilirseniz takın ve ekran kartı kac fanlı
Sarkma yapabilir slot için sıkıntı sayılır. Ekran kartının altına destekleyici bir şey koyun.hocam ıkı fanlıda ust vıda yerıyle ekran kartı vıda yerı uyuşmuyor
Onuda koysam yeterlı olur degıl mıSarkma yapabilir slot için sıkıntı sayılır. Ekran kartının altına destekleyici bir şey koyun.
Sarkmayı engellerse yeterli olur. O vidalar zaten kartın sabit durması için var. Onu da bir destekle sağladınız mı yeter.Onuda koysam yeterlı olur degıl mı
bu şekilde şuanSarkma yapabilir slot için sıkıntı sayılır. Ekran kartının altına destekleyici bir şey koyun.
Fotoğrafta bile sarkık durduğu belli. Sokete zarar verir.bu şekilde şuan
destek alsam yeterlı olur degıl mıFotoğrafta bile sarkık durduğu belli. Sokete zarar verir.
Dediğim gibi kartın duruşunu düzeltecek ve sabitleyecek , yeterli olur.destek alsam yeterlı olur degıl mı
bıraz boyle kullanmamın pek zararı olmaz değilmi destek aparatı alana kadarDediğim gibi kartın duruşunu düzeltecek ve sabitleyecek , yeterli olur.
Aman aman birşey almanıza gerek yok prit le bile alttan destekliyebiliyorlarbıraz boyle kullanmamın pek zararı olmaz değilmi destek aparatı alana kadar
şimdi nasıl olmuş hocam destek olsun dıye uç kutusu koydum altınaAman aman birşey almanıza gerek yok prit le bile alttan destekliyebiliyorlar
şimdi nasıl olmuş hocam destek olsun dıye uç kutusu koydum altınaFotoğrafta bile sarkık durduğu belli. Sokete zarar verir.
Uçtan biraz daha uzun birşey koysaniz daha iyi olurşimdi nasıl olmuş hocam destek olsun dıye uç kutusu koydum altına
şimdi nasıl olmuş hocam destek olsun dıye uç kutusu koydum altına
uç kutusu uzun zaten hocam tam tamına boyu yettı daha uzun olursa gırmez uzun gelır aslında atıggım resımde de bellı oluyor artık düz olduğuUçtan biraz daha uzun birşey koysaniz daha iyi olur