Ekran Kartı Önerisi

Yalım Tuna Hancı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar bir sualim olacaktı.
Benim sistemim GİGABYTE B450M S2H USLTRA DURABLE ANA KART,AMD RYZEN 3 2200G 4 CORE PROCESSOR WİTH RADEON VEGA GRAPHİCS 3,7 GHZ BOOST,3,5 GHZ BASE İŞLEMCİ,12 GB RAM sistemim var şuan makina da ekran kartı yok  nasıl bir ekran kartı önerirsiniz ya da bu sisteme nasıl bir ekran kartı  uyumlu olur ilginiz için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

KS

Yalım Tuna Hancı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Ekran KArtı

Enes Değirmenci' Alıntı:
Bütçe nedir ekran kartı için ?
  maksimum 2.000 liraya kadar çıkabilirim aslında daha fazla çıkabilirim ama  bana 4 gb ekran kartı olsa olur

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0

Hocam şimdi işlemciden dolayı darboğaz olabilme imkanı var. Ondan dolayı darboğaz yapmayacak bir ekran kartı önericem. Hocam rx 570 bakabilirsin. Rx 580'da alabilirsiniz ancak bazı oyunlarda ufak darboğaz yapabilir.

rüzgar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Reyiz RX580 8 GB OC VERSİYON AL HİC BİR SIKINTI OLMAZ

Evet bazı Oyunlarda ufka darboğazlar yaşanabilir ama hissetmezsiniz bile bence tavsiyem RX 580 8 GB OC VERSİYON Al en yakın zamandada işlemcini değiştirmeye bak

KS

Yalım Tuna Hancı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

rüzgar' Alıntı:
Reyiz RX580 8 GB OC VERSİYON AL HİC BİR SIKINTI OLMAZ

Evet bazı Oyunlarda ufka darboğazlar yaşanabilir ama hissetmezsiniz bile bence tavsiyem RX 580 8 GB OC VERSİYON Al en yakın zamandada işlemcini değiştirmeye bak

işlemciyi yükseltirsem bu darboğaz dediğiniz olay ortadan kalkarmı?  teşekkür ederim zaman ayırıp yardımcı olduğun için.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri