Ekran Kartı Önerisi

MGulcan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Arkadaşlar herkese şimdiden iyi bayramlar . İmzadaki özelllikleri göz önünde bulundurarak darboğaz yapmayacak şekilde ekran kartımı yükseltmek istiyorum. Bütçem maksimum 9 bin .yalnızca rtx serisinden ne önerirsiniz . Amd kart istemiyorum. En önemli kriterim ekran kartının ısınan bir model olmaması . Birde mevcut ekran kartımı nasıl satabilirim . Önerilerinizi bekliyorum iyi akşamlar.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
acelen yoksa 4060ların cıkmasını bekleyebilirsin, alt serinin fiyatları daha da düşer bence. 3060 3060ti alabilirsin. işlemcini de ilerde 5600 yapsan güzel olur.
Arkadaşlar herkese şimdiden iyi bayramlar . İmzadaki özelllikleri göz önünde bulundurarak darboğaz yapmayacak şekilde ekran kartımı yükseltmek istiyorum. Bütçem maksimum 9 bin .yalnızca rtx serisinden ne önerirsiniz . Amd kart istemiyorum. En önemli kriterim ekran kartının ısınan bir model olmaması . Birde mevcut ekran kartımı nasıl satabilirim . Önerilerinizi bekliyorum iyi akşamlar.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
Bayram sonrası almayı düşünüyorum
soğutması ıyıdır alabilirsin

KS

MGulcan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Tek fan olması hem görsel hemse tatmin edici gelmedi bana

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
daha yenı bır ekran kartı fakat bunu da tercih edebilirsin youtube da tonlarca karsılastırması var.

onun dışında çift fanlı 3060 en uygun bu var

Mamacita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
KS

MGulcan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
11 bin tl ye beğenmediğiniz amd 6800 alınıyor neden amd istemediğinizi anlamadım daha önce kullandınız mı 6000 serisini ? kulaktan dolma bilgilerden dolayı mı istemiyorsunuz? 3060 a o paralar değmez gerçekten pişman olursunuz
Uygulama yazılımını beğenmiyorum . Daha önce kullandım bende kötü izlenim yarattı Ayrıca adidasla puma markalarını kıyaslamak gibi geliyor bana.

Mamacita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Uygulama yazılımını beğenmiyorum . Daha önce kullandım bende kötü izlenim yarattı Ayrıca adidasla puma markalarını kıyaslamak gibi geliyor bana.
doğrudur hocam siz bilirsiniz o zaman 3060ti alabilirsiniz 9 bin civarında hepsi sıcaklıkları iyi kartlar arkadaşın attığı tek falan bile ısınmıyor kasanıza bağlı olarak.

KS

MGulcan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
11 k ya kadar çıkabileceğimi anladım . Ayrıca amd kartta önerin lütfen arkadaşın sediği gibi ön yargılı yaklaşmamak gerekli. 6600 - 3060 eşiti gibi tavsiyeler verirsenşz sevinirim

Mamacita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
11 k ya kadar çıkabileceğimi anladım . Ayrıca amd kartta önerin lütfen arkadaşın sediği gibi ön yargılı yaklaşmamak gerekli. 6600 - 3060 eşiti gibi tavsiyeler verirsenşz sevinirim
2k monitör ile oynayacaksanız ya da yakın zaman 5600 e geçerim 1080 de kalırım diyorsanız 6700xt şiddetle öneririm
6600 - 3060 tam eşit değil 6600xt ile eşit 6700xt 3070 ile eşit ve vram açısından ilerisi açısından çok daha rahat olucaksınız. bir çok oyun vram i optimizasyonsuzluktanda kaynaklı sömürüyor

KS

MGulcan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
1080p monitör var dar boğaz olmayacak şekilde öneri yaparsanız daha iyi olur arkadaşlar. En önemli kriterim ısı sorunu istemiyorum ekran kartımda. Mevcut kartı bu yüzden değişiyorum . Kasamın hava akışı en iyilerinden.

Mamacita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
1080p monitör var dar boğaz olmayacak şekilde öneri yaparsanız daha iyi olur arkadaşlar. En önemli kriterim ısı sorunu istemiyorum ekran kartımda. Mevcut kartı bu yüzden değişiyorum . Kasamın hava akışı en iyilerinden.
9000 küsüre 6700xt alıp elinizdeki işlemciyi satıp 5600x + hava tipi soğutucu yaparsanız neredeyse darboğaz olmayacaktır. bütçenizde sadece ekran kartına gitmemiş olur işlemci ve ekran kartı upgradelemiş olursunuz.

KS

MGulcan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
9000 küsüre 6700xt alıp elinizdeki işlemciyi satıp 5600x + hava tipi soğutucu yaparsanız neredeyse darboğaz olmayacaktır. bütçenizde sadece ekran kartına gitmemiş olur işlemci ve ekran kartı upgradelemiş olursunuz.
Sadece ekran kartı değişimine gitmek istiyorum . Rdr2 ve cs oynuyorum başka amaçla kullanmıyorum . İllaki 11 k harcamam gerek yok işlemci ve anakartıma tam uyumlu ısınmayan bir ekran kartı istiyorum

Mamacita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
6600xt ve ya 6650xt alabilirsiniz o zaman modellerin çoğu ısınma sorunsuz zaten msi mech bile ısınmıyor bu kartlarda.
uyum olarak sorun olmaz sadece anakartınız o.c de işlevsiz ve 4.0 yok.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri