Ekran Kartı Performansı Düşüyor

HypeRDanqeR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekran kartıma OC yaptım ancak performansı düşüyor.Zotac Gtx 570 synergy edition kullanıyorum.
Gpu clock :862
Gpu voltage :1075
Memory clock :2200
Fan speed :75 
yaptım ancak değerler bazen kendi kendine düşüyor ve bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor ancak sonra tekrar düşüyor.
IfxN76.png

Buda değerlerin düşmüş hali
IfxWtS.png

Hem MSI Afterburner kullandım hem de Asus GPU Tweak II ancak her ikisinde de aynı sorunu yaşıyorum.
850W güç kaynağım yetersiz gelme durumu olmaz diye düşünüyorum.Ekran Kartı ısınmadan da aynı sorunu yaşıyorum.Neden kaynaklıdır acaba lütfen yardım edin.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yaptınız OC seviyesi her zaman kartı o güçte çalıştırmaz. Eğer oyunda kart frekansları düşüyorsa o zaman bir sorun vardır ya OC işlemindeki değerlerde yada başka bir şeyde ama eğer masaüstü kullanımında düşüyorsa o zaten karta binen yüke bağlı çıkar ve düşer onda bir sorun yoktur.

arda6606

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
EKRAN KARTI ÖZELLİKLERİNİ VEYA GÜCÜNE NERDEN BAKABİLİRİM PC WİNDOWS 7 CASPER AMA EKRAN KARTIMI BİLMİYORUM AMA DÜŞÜK OLDUĞUNU BİLİYORUM

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
MSI Afterburner veya kullandığınız ASUS GPU Tweak 2 yazılımı ile oyun içindeki ve sistemdeki tüm kullanım verilerine ulaşabilirsiniz. MSI Afterburner veya ASUS GPU Tweak 2 OSD diye yazın aratın nedir ne değildir bilgi edinirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri