ekran kartı pin uyumluluğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LeoN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar;
Arkadaşıma RX 570 ekran kartı satın alacağız. Ekran kartının istediği pin miktarı 1x8 pin + 1x6 pin (optional) isteğe bağlı yazıyor. Benim size sormak istediğim sahip olduğumuz güç kaynağı 750W 4 tane ekran kartı girişi için 6+2 güç girişi mevcut. Yukarıdaki pinlerin hepsini bağlamak zorunda mıyım? 8 pin güç veriyor 6 pin ise logo ışığı için mi? yada 6 pin güç için yeterli 8 pin logo ışığı için mi? veyahut bunların hepsini geçtim ben 6+2 güç girişimle ekran kartının istediği bağlantıyı tam anlamıyla doldurabilir miyim? 
6+2 pini takıp 8 yapsam sonra diğer 6 pini taksam 14 pin yapabilir miyim ekran kartına oturur mu kafam karıştı :huh: yardımcı olabilir misiniz?

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
6+2 pin ile 8 pine(ekran kartı üzerindeki) takın. diğer bi 6+2 pinin sadece 6 pin lik kısmını ,e.kartındaki 6 pine takın.
Bu ,opsiyonal yazan 6 pin overclock için konmuş ekran kartına. Overclock yapmayacaksanız takılmasa da olur.
 Ancak ,güç kaynağınızda bu kadar bol ,yani 4 adet çıkış kablosu varken,ekran kartında bi yeri boş bırakmanın pek bi esprisi yok. :)

KS

LeoN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
teşekkür ederim merak ettiğim olayda buydu. ekran kartına 6+2 pini takabiliyorum, diğer 6 pini de bağlayabiliyorum anladığım kadarıyla bir sıkıntı gözükmüyor teşekkür ederim cansın :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Yetersiz PSU 'nuz olsaydı 6 Pin 'i takmazdınız ama PSU 'nuz gayet yeterli güce ve kablo sayısına sahip ve tam potansiyel için Opsiyonel denilen o giriş dahil tüm Pin 'leri takın ki bu sizin için faydalı olur. Başka sorularınız için yine bekleriz foruma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri