Soru Ekran Kartı - Psu Sorunu

emreuludag

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Merhaba,

Assassin's Creed Shadows oynarken bir anda oyun kapanıyor. Kapanmadan önce kontrol ettiğimde Ekran Kartı Kullanımı %98 seviyelerine kadar yükseliyor. Oyun kapandığında Ekran Kartı Güç Tüketimi 0-2W arasına düşüyor.

Benim tahminim: Güç kaynağı yetersiz kalıp enerjiyi doğru veremediği için ekran kartı gücü kapatıyor. Bu da beni oyundan atıyor.

Ekran Kartı: AMD RX 6600 8GB

PSU: Frisby 650W

SORU: Sorun sizce PSU kaynaklı mı yoksa Ekran Kartının oyunu kaldıramamasından mı kaynaklı?

EKLEME: PSU'dan şüphelendiğim için MSI MPG A850G PCIE5 850W 80+ GOLD satın aldım. PSU gelince deneyeceğim.

KS

emreuludag

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
GÜNCELLEME: Kardeşimin PC ile karşılaştırdım.

İşlemci: i5-12400F
Ekran Kartı: Intel Arc B580
PSU: MSI MAG 650W

Onun PSU kaliteli bir marka, benimki dandik Frisby.

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
230
Merhaba,

Assassin's Creed Shadows oynarken bir anda oyun kapanıyor. Kapanmadan önce kontrol ettiğimde Ekran Kartı Kullanımı %98 seviyelerine kadar yükseliyor. Oyun kapandığında Ekran Kartı Güç Tüketimi 0-2W arasına düşüyor.

Benim tahminim: Güç kaynağı yetersiz kalıp enerjiyi doğru veremediği için ekran kartı gücü kapatıyor. Bu da beni oyundan atıyor.

Ekran Kartı: AMD RX 6600 8GB

PSU: Frisby 650W

SORU: Sorun sizce PSU kaynaklı mı yoksa Ekran Kartının oyunu kaldıramamasından mı kaynaklı?

EKLEME: PSU'dan şüphelendiğim için MSI MPG A850G PCIE5 850W 80+ GOLD satın aldım. PSU gelince deneyeceğim.
eski psu nuzun watt değeri olarak yetmeme ihtimali yok
ama teknik bir sorunun varsa ona bir şey diyemem
zaten psu almışsınız yeni onu da bence fazla masraf etmişsiniz

eğer kardeşinizin bilgisayarını kısa süreli test amaçlı kullanma ihtimaliniz varsa
ürün sipariş vermeden önce onun psu sunu kendi cihazınızda deneseniz olur muydu diye düşünüyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri