Ekran Kartı Sarkma Önleyici Aparat

Samet001

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ekran kartımda sarkma oluşmaya başladı onun için aparat arıyorum anakartim gigabyte b550 aerous elite v2 ekran kartı gigabyte aerous master rtx3070ti kasada deepcoolcc560 bunlara uygun aparat onerirmisiniz bir tane aldim ayarlanabilir fakat kasaya büyük geldi ve olmadı

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
valla ben idareten bi oyuncak koydum altına :D istersen öyle düzgün bir parçan varsa boşuna para vermemiş olursun ha altına koycam diye zorlama tabi

birde ne kadar sürede oldu bu sarkma

KS

Samet001

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
valla ben idareten bi oyuncak koydum altına :D istersen öyle düzgün bir parçan varsa boşuna para vermemiş olursun ha altına koycam diye zorlama tabi

birde ne kadar sürede oldu bu sarkma
Hocam bu sarkma 1 ay oldu olmadı çok çabuk bir sürede gerçekleşti bende idaretenlik vida koydum güzel de tuttuo gibi ama ne kadar sağlıklı olur bilemem

Erol

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
ayarlanıyor vidalı gibi

Erol

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
ölçülerine göre illa vardır yada kes ince kıl testereyle

KS

Samet001

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
ölçülerine göre illa vardır yada kes ince kıl testereyle
Kesmeyi düşündüm fakat hem görüntü açısından hemde para açısından boşa gitsin istemedim üstüne az daha koyup güzel birşey alabilir diye düşündüm

Erol

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
anladım belki vardır sana uygun ölçüde

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Kesmeyi düşündüm fakat hem görüntü açısından hemde para açısından boşa gitsin istemedim üstüne az daha koyup güzel birşey alabilir diye düşündüm
Kucuk bir figur yada jenga taslari al 5 6 tane yatay sekilde sirala destekle benim arkadasts oyle

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri