EKRAN KARTI SIKINTISI YARDIMCI OLUN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
En üstteki seçeneği seçermisin 3D Uygulamaların karar vermesine izin ver. Bunu seçersen sıkıntı kalmaz.

Olmaz ise sürücünü komple kaldırıp tekrar kurarmısın?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
1. si sürücün doğru yüklenmemiş Bu linkteki resme bakarsan menüler eksik tam olması gerekir neredeyse tüm versiyonlarda bu sabittir istisnada olabilir tabi ama düzgün bir kurulum yapman gerek. Display Driver Uninstaller bu programı indir ve ekran kartını kaldır. Nasıl çalıştığını Bu video ile bakabilirsin. Kaldırdıktan sonra NVIDIA 'nın bu sitesinden Bu resimdeki gibi ayarını yap Sistem bölümünü kullandığın Windows 'a göre değiştir ve indirmeni yap kurulumunu yap yine olmazsa donanımsal bir sorun olabilir. Ekran veya görüntü işlemcisi gibi.

KS

Eren Deniz Sıraç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herşeyi Yaptım aynı şekilde birşey olmadı ve menüler hayla eksik

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Belki senin e.kartına çıkan sürüm öyledir. Menüler burada en son işimiz olsun şimdilik. Donanımsal olabilir e.kartı bileşenin, ekranın veya RAM ile ilgilide olabilir. Önce birde şunu dene sonra RAM leri kontrol edersin tabi tümleşik değilse. NVIDIA Inspector bu yazılımı indir ve RAR 'dan çıkart sonra içindeki nvidiaInspector dosyasını çalıştır sağ-orta köşede anahtar simgesi var ona tıkla ve açılan pencerede en üstte küçük simgeler var onlardan ev simgesinin 2 yanında nvidia yeşil renkte olan simgery tıkla. Üzerinde gelince Restore diye başlayan bir yazı çıkar bu ayarlarını bilgisayarına göre sıfırlamak için bir butom buna bas ve sağ-üst kısımda Apply Changes yazısına tıkla pencereleri kapat. Sonra bir kontrol et bakalım aynımı.

KS

Eren Deniz Sıraç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Denedim Olmuyor Bilgisyarım Leptop Donanımsalsa İstanbulda Oturyorum Götürebileceğim Bir Tamirci Varmı Oturdğum Civarlarda Yapamıyorlar

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Valla benim bildiğim belli bir yer yok ama Kadıköy 'de ki pasajda baya PC dükkanı var kaliteli iş çıkartıyorlar diye biliyorum yakınsan bir oraya git derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri